bir bavulum var eski. çek çek sapı komple kırık, sanırsam tamamen değiştirilip yenisini takılması lazım. bir de bavul kulbu da yamulmuş, o da değişecek anladığım kadarıyla.

bu işleri bahçelievler ya da bakırköy civarı yaptırabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? ya da ne tür yerler yapar bu tip işleri? sadece bavul satan çok az yer gördüm, onlar da markalı yerler, her bavula bakmazlar gibi geliyor. nasıl yaptırıcam ben bunu?? bir de tabii ne kadara patlayacağı konusunda bilgi, tecrübe ve tahminlerinizi paylaşsanız süper olur.


 

şu numaraya telefon et veya adrese e-mail çak. onlar sana söyler.

www.tikrehber.com

compadrito

kardeş, benim de benetton marka aynı benzer model bavulum 2. kullanışımda kulplarından koptu. plastik kısım kırılmadı ama 2 kulpta koptu. benettona götürdüm ne değiştirdiler ne onardılar. acil yolculuğa çıkmam lazımdı, mahalledeki ayakkab tamircisine götürdüm, eleman artık kulpları yerine nasıl çaktıysa aynı bavulu 3 yıldır yılda 2-3 kez kullanıyorum.
kıssadan hisse: kulplar için ayakkabı tamircisi net çözümdür. çek sapı için bi önerim yok malesef. aldığın yere götürücen daha da olmazsa.

kalinixta agapi mou

ayakkabı tamircisine göstermiştim, yaparız demişti, 50tl gibi bişey istemişti.

jimicik

Örneğin konya'da kampüste bilimum ıvır zıvır iş yapan bir dükkanda bavul da tamir ediliyordu. Ayrıca rampalı çarşıda da sadece bavul tamiri yapan bir yer vardı.

Bir de şöyle bir şey buldum:
www.sahibinden.com

44
1

mobil görünümden çık