yüzde yüz dana eti değilmi köfte ekmek için 3.50 ucuz bir fiyat değilmi ? Bilmediğim bi şehirdeyim , kapının önüne bi fastfood cu broşür bırakmıs. Ekmek arası ızgara köfte 3.50 gözüküyor.. ? ucuzmu yoksa başka bi halt varmıdır?




 

olur olur. o eti toptan alıyor o yüzdendir.

zlatan1937

başka bir halt olması çok mümkün.

greenplease

o köfteler koli halinde 100'erli geldiği için çok daha ucuza geliyor onlara,güvenilirdir bence.Ayrıca bende bir ara bu sektörde çalışmıştım %100 dana eti olduğuna eminim çünkü gelen kolilerde tarım bakanlığının onayı ve denetimi var.

sbaran

mc, burger dahil aç kalmadıkça yemiyorum o şeylerden. hadi yüzde yüz dana etinden olsun da dananın neresi diye sormak lazım bi de. toptan alsalar da çok değişmez bence.

dahinnotha

içinde 20gr et olduğundan çok ucuz değil.

orpheus

bufalo eti kardeşim. şu anda türkiye de bufalo eti var. sokaklarda,dönercilerde,fastfoodcularda ve benzeri yerlerde bufalo eti kullanılıyor.

mahone

www.idefix.com

hamburger cumhuriyeti isimli kitabı okuduktan sonra, miden hâlâ fast "food"u kaldırabilecek mi bakalım?

compadrito

KEçi yada koyun eti karıştırılıyor olmaza değilmi ?

ataman

hocam hala ''karıştırılmıyordur değil mi?'' diyorsun. at eti bile var onların içinde. saf olma lütfen. %100 dana eti nedir yahu. ailemde bu mesleği yapanlar var. gördüğümü,bildiğimi söylüyorum.

mahone

bir şeyler kesin karıştırılıyordur kesin

seyduna6687

burger king'de 100% sığır eti diyor whooper tanıtımlarında amaasıl soru sığırın neresi? normalde kırmızı etle yapılan hamburgerleri ankara'da butcha ya da burger story dışında bir yerde yemiyorum ama geçenlerde whoper alma gafletine düştüm burger king'de ve o kadar tiksindim ki bitiremedim. ağzıma kemik parçası geldi ve daha sonra köfteyi yakından incelediğimde kocaman bir damar gördüm ve haliyle yemeyi bıraktım.

burger king gibi kurumsal bir marka bile böyleyse mahalle arası fast foodcularına hiç güvenme derim.

kayranin kedisi
1

mobil görünümden çık