[q]
(7) 

Migros Part-Time

Arya10 #308552
Merhaba sözlükçüler Migros'a part-time iş başvurusunda bulunmuştum. İşte önceki günde merkez binasında görüşme oldu. Dün akşamda telefonla aradılar mail adresinize gerekli bilgileri yolladık diye.
20 saat oldu mail'de tık yok. Beni arayan telefonu arıyorum 1 saattir meşgul. Acaba maytap mı geçtiler?



 

vay canına artık mail mi yolluyorlarmış. şirket o kadar tasarruf yapıyor ki diyecek söz yok. IK yetkilisiyle görüştüyseniz maytap geçme olmaz. ama dostum benden sana tavsiye başka bir yere başlasan daha iyi olur senin için. zira sözleşmelisin hep ve maaşı çok düşürmüşlerdi. 2 yıl çalışmış migroscu olarak söylüyorum.

yirttin gotumu sahin agam

bende sürekli düşünmüyorum bu işi zaten. bu sene dershane olayı olduğu için akşam 18-22 saatler arası bana uygundur. o yüzden fazla skıntı olacağını düşünmüyorum.

Arya10

Sizin nasıldır bilemiyorum. ben ankara'da ikamet ediyorum. hafta içi 4 gün 18-22 arası hafta sonu da 8 saat olacak şekilde işe gidiyordum. haftada 32 saat oluyor işte. ama haftada 32 saate verdikleri para 550 lira cıvarıydı. keza lcw bile haftada 30 saate 600'ü geçkin ücret veriyor. zara, mango bu tür yerlere başvurunuz. bin liraya yakın ücret veriyor haftada 30 saate. bunları bildikten sonra migros bana göre tam bir eziyet gibi geliyor. adamlar sırf tasarruf olsun diye musluğun suyunu kısıyor gerisini sen düşün.

yirttin gotumu sahin agam

bakmışındır tabi ama spam e düşmüş olmasın...

enkolaykullaniciadi

Yok yahu zaten akşam aradıkları zamandan sonra herhangi bir silme işlemi yapmadım. Beni aradıkları numara da cep numarası.

Arya10

şirketten telefon ettiklerinde genelde cep telefonu çıkıyor orda bi sıkıntı yok..

maillerindeki gereksiz kutusuna bi bak oraya gelmiştir belki..

bnl dgr

Spam'e dusmustur?

orqan
1

mobil görünümden çık