bizim eski bi vestel çamaşır makinesi var. çok eski değil aslında ama ayarları bozuk, bu yüzden detarjandan kısa süre sonra yumuşatıyı da alıyor. bu yüzden fazla bi etkisi olmuyor.
soru 1- hangi makineyi kullanıyorsunuz
soru 2- hangi detarjan ya da yumuşatıcı
soru 3- güzel koku sorununu detarjan seçimiyle çözemeyeceğimi düşünüyorum. çamaşırlar kuruduktan sonra hangi çamaşır parfümünü (ilaç gibi kokuyor denediklerim) ya da hangi kişisel deodorantı kullanayım?

 

koku sorunu nasıl çözülür bilemiyorum ama, benim şu ana kadar rastladığım en güzel kokan yumuşatıcı vernel'in açık mavi renkli olanı. adı okyanus ferahlığı veya öyle bir şey olsa gerek.

resistance is futile

Yumoş ekstra'nın pembesi şeker gibi kokuyor.

audrey hepburn

bi tane lavanta kesesi al. yıkayıp, ütüleyip, katladıktan sonra iliştir yanına mis gibi olur.

kim milton nielsen

duru beyaz banyo sabunu koyun çekmecelere dolaplara, oh mis!

minguinho

yumuşatıcı kullanmıyorum! aslada tavsiye etmiyorum çok sakıncalı ve gereksiz bir ürün deterjanı bile olabildiğince az koyuyorum, koyduruyorum gerek yok. ailem,çevrem ve dışarıdaki insanlar çiçek gibi geziyor biraz ter ve azıcık kirlendi diye her gün derimi örttüğüm kıyafetleri kimyasala boğamam kimseye de tavsiye etmiyorum olabildiğince az temizlik maddesi bol su duş öneriyorum ya konu dışına çıkıcam ama bizim insanımız biraz pis kimse kusura bakmasın yeni yeni oturuyor bazı şeyler duş alamıyorsan koltuk altını enseni silde çık o ne kokudur öyle yahu ben utanıyorum bazen.

esmeralda

gratiste çok guzel dolaplara asmalık askısı ile satılan dolap kokuları var 4 alana 1 bedavasıda vardı sanırım. fiyatı 12 lira gibi bişey

eja

tek tek saymiyim herkese teşekkürler.

@esmeralda, haklısın konudan biraz sapmışsın)) ne kadar hergün dus alinsa da dustan bi saat sonra şampuanın hoş kokusu kayboluyor. güzel kokudan kast ter kokusunu bastirmak değil. çamaşırlar güzel koksun temizlik hissini versin. sanırım minguinhonun önerisi mantıkli.

ilkinci
1

mobil görünümden çık