Sayın arkadaşlar göbek deliği iltihabı olan(omfalit) bir rahatsızlık hangi doktorun ihtisasına girer ? İnternetten biraz araştırdım kimi dahiliye demiş, kimi cildiye demiş kimi gelen cerrahi demiş vs. Özel bir hastaneye gideceğim hangi servise başvurmam doğru olur ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.




 

genel cerrahi.

nihilanth

onu nasıl becerdin?

duruma göre değişir, kronik bi hastalık komplikasyonuysa, şeker hastalığı gibi, dahiliye, apse varsa ölü doku varsa temizlenmesi için genel cerrahi.. mantar gibi bişeyse ve sadece ciltle alakalıysa cildiye, hiç kendin bişi denedin mi üzerinde? steroidli krem, furacin bepanten gibi?

kara kadife

Ben de muhtemelen genel cerrahiye giderdim ama, özel bir hastaneye gidecekseniz, yanlış yönlendirildiyseniz tekrar ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Ancak, başında durumu anlatıp "Ben şu bölüme gideceğim." demeyin. Onlara sorun. Yoksa sorumluluk sizde kalır. Geçmiş olsun. ;)

nuage

aynı sorun mu bilmiyorum ama bende de vardı öyle bir şey. cildiyeye gittim, bi krem verdiler geçti.

gene mi gene

Yok hiçbir krem kullanmadım ama özellikle yaz aylarında ortaya yaydığı pis kokuyla güvenimi acaip şekilde sarsmaya başladı. Sanırım tedavi olmanın vakti geldi.

joehigashi
1

mobil görünümden çık