Klipleriyle söylicem

1. 2000 baslarının şarkısı , ingilizce , hareketli , ormanda baslıyor gece bir karanavan var ve zombiler-vampiler gelmeye baslıyor şarkı sözleri veya nakarat içinde "in the nigh veya when the night" gibi cümleler var.

2. ise sanıyorum yine aynı yıllardan bir parça , hareketli ingilizce ,gündüz vakti bir binanın çatısında bir havuz zannedersem , yavaş çekimde havuza atlıyor bikini kızlar dans ediyorlar , yanlış hatırlamıyorsam bitane çanta var ve şarkı adı veya sözlerinde (The bomb) lafı geçiyor.

Çok tesekkur ederim beyler bayanlar , gününüz güzel geçsin

 

ilki buna benziyor ama 2000'lerin başı dediğin için yanılıyor olabilirim
www.youtube.com

dento

hyr bu klip değil , sanırım arkadasım karıstırdı bende sizi yanlış yönlendirdim , ben zaten hatırlamıyorum demiştim gözleri baglı bir kızı , benim dediğim klipte wampirler geliyordu sanırsam gece ormanda gibi bir yerde ve şarkı sözlerinde "when the night " gibi sözler vardı ve kız kaçıyormuydu ne o wampirlerden-zombilerden bi grupla vs daha fazla hatırlamıyorum ama sunu söyliyeyim çok blindik ve tutulan bir klipti o yıllarda

janavarorion

1. shakedown-at night

fiacloir

Allah razı olsun arkadaşım evet istediğim parça buydu çok çok çok tesekkurler , birtek 2. parça kaldı onuda bulursanız cok memnun olucam :)

janavarorion
1

mobil görünümden çık