google'da aradım ama hiç lafı yok. bir tek bende mi var, bilemiyorum. küçüklüğümden beri yemek yiyince dudaklarım kızarır. hafif bi pembelik değil, kırmızı oluyor bildiğin. bir süre sonra geçtiği için hiç doktora gitme ihtiyacı hissetmedim. görüntü dışında başka bir rahatsızlığı olmadığı için doktor da önemsemez zaten diye düşünüyorum. acılı ve bol baharatlı yemekle ilgisi yok, tamamen baharatsız yesem de oluyor. aşırı tuzlu da yiyen biri değilim. ağzın fazla hareketinden oluyor desem, sakız çiğnerken de olması lazım ama olmuyor. sebebini de merak ederim yıllardır. pek kimsede de görmüyorum bunu. nedendir?




 

evet arkadaş ya. bak aynı sorun var. bu neyle ilgili bir olaysa, dudak kenarlarımda ve çeneye doğru bölgede sivilce çıkartıyor aynı zamanda. her mevsim olan bir şey değil. ama oldu mu da tam oluyor, bütün ağız çevremi sivilceler kaplıyor moralim bozuluyor aq.

yemin ederim lokmaların arasında gidip ağzımı yıkayasım geliyor. iyice tik oluştu bende. obsesif bir adam olucam böyle giderse. 15 dakikada bir elimi yıkıyorum, elimi yıkarken ağzımı yıkıyorum. sırf bu muhabbetin bokuna.

calimdor

evet mutfağa gidip yemek aşıran birini hemen teşhis etmeme yarar yıllardır:)) bi de ağlayınca kızarıyor

bnl dgr

bana da olur arada... takma fazla.

zlatan1937

bana da oluyor, seksi olduğu söylenir. kan gidiyor ya ondan mütevellit.

karlmarx
1

mobil görünümden çık