Arkadaşın şifresini çalmışlar internet cafede...keyloggerla..

Bunu geri almanın bir yolu var değilmi? mail falan atıyomusuz biyerlere duyduum kadarıyla..aslı astarı nedir bu işin? Hiç çaldırıp alabilen varmı boşuna uğraşmayayım...


 

hotmail türkie servisini bir arayın. yardımcı olabilirler.

wessago

ben çaldırdığımda geri alabildim. ama microsoftla iletişime geçmeden. hesabıma iki email adresi bağlı. birisini çalıp şifresini değiştirmişler. diğerini fark etmemişler. değişmeyen kullanıcı adı şifre ile giriş yaptım şifreyi geri düzelttim. birde şifreni hangi email adresine gönderelim diye bir şey olması lazım. oraya düzgün bir email adresi yazmak gerekiyor.

pek yaraya derman olmadım ama hatırlatma amacı ile yazdım

oshamahue

Maalasef bizde bağlı olan diğer mailide bulmuşlar ve o da uçmuş...Yapacak bişey yok galiba...

ataman

cok cok net hatirlamiyorum nerede ama, msn'in resmi sitesinde bir yerlerde bir form var(di) cok detayli sorular soruyor, en son kimden mesaj aldin, en son ne zaman login oldun, hangi IP, hangi sehir etc... onu bulmanizi ve doldurup iletisime gecmenizi tavsiye ederim

4ever

yıllar önce çaldırdım, hiç bir bilgi vermeden microsofta ingilizce olarak şöyle bir mail attım: "hesabım hacklendi, içinde kredi kartı bilgilerim vardı aciliyetinden yardım diliyorum" dedim ve ertesi gün link gönderildi. mail attığım adreste çalınanla aynı isimdeydi ama.

nedensizce

2bucuk yıl kadar önce bende kaptırmıştım fakat microsoftun bu konuyla ilgili bi mail adresi vardı oraya bi mail attım. mailde:
-messengerda ekli kişilerin mail adresleri
-mail kutusundan hatırladığım kadarıyla kimlerden mail geldiği
-hesabıma nerelerden girdiğim
-eski şifrelerimi
-kullanıcı bilgilerimi
vs yazdım yolladım ingilizce olarak. ertesi gün şifre değiştirme linki yolladılar sağolsunlar.

jedilance
1

mobil görünümden çık