[q]
(5) 

sahibinden-get

speedy #303145
İnternetten ilk defa alışveriş yapacağım, sahibinden sitesinden beğendiğim ürüne gelip hemen al'a basıyorum, sonra kredi kart no falan giricem sonra 'ödeme yap'a tıklayacam iş bitecek mi? Kargo adresime mi gelecek, ama ben kargoyu şubeden kendim almak istiyorum? Ne yapmam lazım?




 

adama mesaj atarsın şubeye yolla diye.

misery loves company

bunu satıcıyla konuşmanız gerek. kargolarken ona göre kargolar sizede haber verilince teslim almaya gidersiniz.

terlikli cita

peki o kargoladıktan sonra bana kargo takip kodu falan mı vermesi gerek, bi de o get olayında onay muhabbeti falan geçiyor o nedir?

speedy

gelicek olan kargo şirketini arayıp "adıma gelicek kargoyu adresime göndermeyin şubeden alıcam" diyin. göndermiyorlar ozaman

Bravefart

1- satıcıyla görüşün. şubeye yollasın.

2- get olayıyla alışveriş yapmış biri olarak, satıcı kargoya verdiğini sahibinden.com a bildirdiği zaman, sahibinden.com sana e-posta ile ve mesaj ile kargo takip no veriyor. sende kargo şirk. sitesinden bakıyorsun.

3- get'le ilgili sahibinden.com da video var onu izle nasıl işlediğini anlarsın.

4- ürün kargoya verildikten sonra, sipariş kısmında "ödemeyi onayla" tuşu var. kesinlikle kargonu kontrol ederek al ve sağlamsa al. aksi halde tutanakla geri postala. ve "ödemeyi onayla tuşuna, kargon eline geçtikten ve teslim aldıktan sonra tıkla. aksi halde adama parayı aktarmış olursun

neysene
1

mobil görünümden çık