yahu o kadar sinir oluyorum ki şu banka işlerine. kaç haftadır kartımı internet bankacılığına açamamışken dün de paramı vermedi atm. para çekeceğim miktarı yazıp tamam diyince önce kartımı verdi. sonra paramı vermesi gerekirken makbuzu verdi, bitti işlem. yanlış biyere de girmedim ki girmiş olsam bile diğer yerleri kontrol ettim ilk ektrandan sonra direk para miktarı girilen bi işlem yok. şöyle bişey var bi de. normal doğru şekilde para çekince makbuzda yazan şey:

çekilen tutar: x
hesap bakiye: y

ama benim dün aldığım makbuzda şöyle yazıyor:
istenen: x
ödenen: 0.00
hesaba iade edilen: x
bakiye: y

ki burdaki y de çekmeden önceki paranın x eksiği. yani hesaptan para çekilmiş gibi düştü ama ortada para yok. ödenen de 0 ki bişey ödemeye de çalışmı değilim.
bu makbuzdaki işlem nedir, para nereye gitti, neler oluyor. çok sinirlerim bozuluyor ya böyle dandik şeyler sorun çıkarınca. yani şubeye gidicem herhalde bugün de noldu. nasıl anlaşılıcak ki benim parayı alıp almadığım, vericekler mi geri? iş bankası bu arada.

 

şubeye gidin yanınızda fişi götürün, kayıtlardan vs bakıp karar verirler

bonjurkes

aynı durum işbank'da geldi başıma parayı vs. vermedi hemen şubeye girdim ilgilendiler. paramı tekrar aldım.

altini ser incisi ker

ya şubenin bankamtiği olsa ben de yapardım onu ki daha önce de olmuştu da şimdi metronun içinde tek başına duran bi bankamatikti.

tepedeki psychedelic adam

en yakın bankaya gidin, bankamatiğe hesap kesimi yaptıklarında zaten sizin paranız hesap fazlası olarak çıkacaktır, geri verirler.

elbar

aynısı bna oldu teb bankasında bir kaç saat sonra hesaba geri yatırmışlar hiç birşey yapmadım.

removebeforeflight

daha önce de olmuştu dedim de o zaman paranızı verirken bi sorun oluştu, bi şubeye gidin filan tarzı bi yazı çıkmıştı ekranda. bu sefer bi işlem yapıldı da ne olduğu belli değil. hata filan vermedi yani. neyse bakalım.

tepedeki psychedelic adam

kuzum git bağır çağır baksınlar hemen kamera kayıtlarına

neira

senin kartı heklemişler pamp.

beyninin üstüne oturan yazar v2

evet verecekler. haftasonu sayım yaptıktan sonra, onlarda fazlalık çıkacak. sana ait olduğunu işlem anıyla karşılaştırıp iade edicekler. pazartesi alırsın. (garantide bana pazartesi yatırdılar. gerçi ben işlemi haftasonu yapmistim.)

sormaya geldim
1

mobil görünümden çık