Mümkünmüdür? Nelerden nerelerden yararlanmalı?




 

Tabi ki neden olmasın. İstersen herşeyi öğrenirsin.

Ben derim ki görüntülü eğitim en iyisi. İndir bir tane tutorial internetten. Sonra da izlerken kendin de uygula program üzerinden. Google'da "Photoshop tutorial" diye aratırsan birçok kaynak bulabilirsin.

winston insani

uzaktanegitim.meb.gov.tr

bak bu linkte eğitim, döküman, videolar var, ders ders anlatmış.

wishes

bizim ofisimizde bi kurgucu arkadaş var, kendisi öğrenmiş her haltı. film fragmanlarını vs. alayını kendisi yapıyor. insan isteyince öğrenir işte.

altini ser incisi ker

belli bi seviyeye kadar mümkün bence de. ondan sonra da zaten birinin yardımıyla öğrenmen çok daha kolaylaşır. önce ne yapmak istediğine karar ver. atıyorum, bir site için buton mu hazırlıcaksın? nette bir sürü dersi var, aç bul.

ya da suratındaki sivilceleri mi sileceksin? arkadaşının saçını mı kesiceksin? aç, bak nette bir sürü dersi var. ama gidip de "aa şu buton şu işe yarıyormuş" diye öğrenme. onları öğrenmek 10 dakikalık iş. önemli olan hangi butonu hangisiyle harmanladığında neyin ortaya çıkacağını keşfetmen. onun için de dersleri bul internette.

bir süre sonra ufkun açılacak zaten, onu onunla birleştirince bu olduysa. ben şunu şu şekilde elde edebilirim aslında diyeceksin falan filan.

tchuck

mümkün, hem çektiğin fotoğrafları çok çok işlemeye çalış, hem de lynda.com

nucleon

mümkün. bana kimse öğretmedi mesela.

robin crusoe

mümkün, ben ders bile izlemedim fazla, ama sen izle yardımcı olur.

ekinoksah
1

mobil görünümden çık