dişlerimi her fırçaladığımda diş etlerim şakır şakır kanıyor yahu. normal bir şey mi, neden olur bu ? diş fırçam, diş doktorumun tavsiyesi üzerine aldığım bir fırça, bir dünya para verdim. hala kanatıyor, tekrar mı doktora gitmeliyim acaba?




 

her sordugum insan vitaminsizlik diyor. bu nasıl bi vitaminmiş amına koyayım. yaşım geldi geçiyo hala kanıyor. vitamine sokayım.

cotillard

enfeksiyon olabilir. doktora gitmek lazım.

listerine kullanabilirsin. dişetleri açısından oldukça fark yaratıyor.

bir de fırçalamayı yanlış yapıyor olabilirsin. sağa sola değil de diş etlerinden dişe doğru süpürür ve tek yönde. üst dişlerde yukarıdan aşağıya, alt dişlerde aşağıdan yukarıya.

paranoid corpse

bastırmadan fırçala. muhtemelen diş etlerinde bi problem var. arkadaşın da dediği gibi diş etlerinden dişe doğru fırçalaman gerekiyor. benim de bastırdığımda falan kanıyor. gene de bi doktoruna danış istersen.

ayrıca şu videolara bi göz atabilirsin:

www.uzmantv.com
www.uzmantv.com

yazaryan

diş taşı temizletip antiyobitik kullanmaan gerekebilir. doktor.

sourz

ben bundan baya bir çektim.
diş doktoru baya kapsamlı bir diş taşı temizliği yapıyordu. 1-2 ay çok rahat ediyordum sonra tekrar kanıyordu. tabii bu sırada doktorum diş ipi kullan diyordu ama pek sallamıyordum.
son temizlikten sonra diş ipi kullanmaya başladım düzenli olarak ve resmen durdu. mucize gibi bir şey bu ip. mesela bir süre bırakıyorum kanamaya başlıyor kullanınca tekrar geçiyor.
yalnız şu anda kanaman varsa diş ipi kullanmaman gerekiyor bildiğim kadarıyla önce doktora gitmen lazım.

dracox

bende de oluyordu diş eti temizliği falan yaptım. doktor diş ipi mutlaka kullan dedi. hayatında hiç diş ipi kullanmamış ben tabi ki yine her zamanki kullanmadım. ve 3-4 ay sonra yine kanamaya başladı. halbuki dişlerimi bayağı sık fırçalarım.
sanırım işin sırrı diş ipinde...
ama normalliğine gelince bence normal. hatta diştaşı temizliğinde deli gibi dişi kanatıyorlar...

enkolaykullaniciadi

diş eti kanaması farklı rahatsızlıkların da işareti olabilir. en kısa zamanda doktora görününüz. istanbul anadolu yakasındaysanız ve doktorunuz yoksa size kendi doktorumu önerebilirim.

dessy

skorbit var d vitamini al geçer kasma doktor falan

metehan01
1

mobil görünümden çık