[q]
(3) 

oss yeniden

simdi soyle bir sorum var.. marmara universitesinde okumaktayim.. kaydim devam ettigi halde ossye girip baraji gecip marmara gsfnin yetenek sinavina girebilrmiyim? hala kaydim devam ederken yetenek sinavini kazansam nolur?

not: sacma bisey olduda aklima takildi napim dusunuyorum boyle bisey


 

bisey olmaz (bu da sacma bi cevap oldu) ama gsf ye kaydınızı yaptırmak için eski bolumunuzden alınmıs kayıt silme belgesi gibi bisey istiyorlar.

quadropol

kayıt silme şeysi yerine, lise diplomasını veriyor olman lazım başka bölüme kaydolurken. çünkü şundan: sen herhangi bi bölüme kaydolurken, lise diplomanı veriyosun onlara. lise diplomanı geri almak için de kaydını sildirmen gerekiyor. böylece, aynı zamanda kaydını sildiğin belli olmuş oluyor (lise diplomasıyla). en azından itü inşaat - itü mimarlık arası geçişte böyle idi.

gerrain

yetenek sınavına girebilirsin; benim akdeniz üniversitesinde okuyan bir arkadaşım, yine akdeniz üniversitesi gsf sınavlarına girdi rahatlıkla. kazanamadı, o ayrı.

sınavı kazanırsanız da, eğer gsf'de okumaya devam edecekseniz şu anki bölümünüze gidip kayıt sildirir ve evraklarınızı geri alırsınız. (bu arada bir de onaylı transkript alın ki ortak dersler adıyla anılan Türk dili, bilgisayar gibi derslerle bir daha uğraşmayın)
yok sınava keyif için giriyorsanız, kazanıp da kayıt yaptırmazsanız sizin yerinize yedek listeden biri girer zaten :)

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık