Arkadaşlar selamlar,

aynı anda İTÜ'ye kayıtlı olup(ve kayıt dondurup ya da harç yatırıp ders alıp kalarak) yurtdışında birlisans programında okumak mümkün mü?

türkiye'de yapamıyorsun diye biliyorum, sallıyorum İTÜ elektrik'te iken yıldız inşaatta aynı anda kayıtlı olamıyorsun. ama yurtdışı üniversitelerinde(mesela İTÜ elektrik, viyana teknik elektrik) aynı durum geçerli mi. bir de eğer anlaşılırsa İTÜ'den kaydımı direkt silerler mi yav?

 

silerler sorun olmaz. ama ortak bi iki evrak var lise diploması mesela. okuldan temın edemıyorsun bunu. illa kaydını sılınce verıyorlardı.

bryan fury

cevap için sağol da ben yanlış anşattım. ben en az 1 dönem itü'de de kaydım sürsün istiyorum, bir şey olur da yurtdışında yapamazsam, garanti olsun diye. zaten kabulu aldım yurtdışından, evrak sorunum yok. it'de en az 1 dönem kaydımın sürmesi mümkün müdür??

aeolus

ben çankaya ünv. deyken aynısını yaptım. Okulu dondurdum. yurtdışında bir okula transfer oldum. Böyleliikle diplomaya gerek kalmadan transkript ile başvuru yapabildim. kabul aldıktan sonra çankaya ünv. dondurdum.

oshamahue

yapabilirsin, hiç sorun olmaz. onların anlama gibi bir ihtimali yok. sen gidip kaydını sildirir evraklarını alırsın tereddütlerin geçince.

evvesa
1

mobil görünümden çık