bu sene bilgisayar mühendisliğine başlayacak kuzenim için laptop tavsiyesi yapmam lazım. pek zamanım da yok. işte ekran kartı, ram filan abarmasına gerek yok. oyun filan da oynamaz. kuracağı en komplike şey herhalde visual studio, sql server filan olur ki daha yeni başlıyorken ona da gerek olmaz aslında da ilerisi için işte. neyse böyle abarmayan bişey işte. ben asus bakmayı düşünüyordum, dell filan da olur. aklınızda bişeyler varsa yazarsanız iyi olur. kız bu arada kendisi.




 

Toshiba ve dell en uzun ömürlü laptoplardır. Hatta sözlükte bir başlık vardı 7 senedir aynı laptop'u kullanmak veya böyle bir şey işte. İncelerseniz neredeyse hepsinin toshiba olduğunu göreceksiniz. Dolar düşünce gidip bir dell ya da toshiba almanızı öneriyorum. Zaten 1200tl üstü hiçbir laptopa bir firmanın 2gb ram koyacağını sanmıyorum genelde en kötü 3gb ram oluyor ve güzel bir işlemci.

vexations

dell'in teknik servisi iyidir. Eve kadar gelip gözünün önünde açıp tamir ediyorlar, Toshibayı önermem çünkü bozulduktan sonra hayatta tamir olmuyor, Serviste çok uzun süre bekliyor, yapılsa bile çok pahalıya yaparlar. Sana Asusu tavsiye ederim. Yeni modellerinde ısınma problemi ve hoparlör problemi büyük ölçüde düzeltilmiş durumda. Lenovayı da tavsiye etmem. Hp ve Sony'nin iyi modelleri de biraz pahalı.

Kreuzberg
1

mobil görünümden çık