selamun aleyküm cemaat!bu çağrı merkezi elemanlığı nedir?nasıl bir iştir?artısı eksisi nedir?.bir de iş bankasına başvurdum bu çağrı merkezi elemanlığı için?.sınavları zor mudur bunların?yada ne bileyim sınavdan sonra mülakat falan varmış.nasıl çok zor mudur bunların mülakatları?.tipe falan mı bakıyorlar bunlar sınavlarında mülakatlarda falan.ağalar be açıklayın yahu!!!




 

Nerenin çağrı merkezinde çalıştığına bağlı. Mesai boyunca küfür yemek de var şunun gibi bir diyalog yaşamak da

(bkz: #8293445)

Ama işbankası çağrı merkezinde çalışmak zor olmasa gerek.

ataturkiye

lise mezunları için uygun bir iş ama ne yazık ki üniversite mezunları var hep bu sektörde.
haftada 2 gün tatil var derler iş görüşmesinde o aslında 1 dir.
abuk subuk vardiyalar. sürekli arayanlardan küfür yemek. sabretmek.
düşük maaş. sert yöneticiler.
ve peygamber değilseniz en fazla 1 yıl dayanırsınız.

genelde çağrı merkezcilikten takım lideri (10 kişiden sorumlu) oradan çağrı merkezci eğitmeni olmak, ve sabrettikçe yıllar içinde sektörde yükselmek mümkün ama yapılmaz.

geçen kış avea'da 800 maaş veriolardı, yol yemek ssk ordan, servis var, çok çağrı cevaplarsan ve iyi puanlar alırsan da 100 - 200 TL fazladan veriyolardı.
arkadaşım dayanamadı bıraktı.
sürekli istifa eden ve işe alınan bir nüfus.

en iyi tarafı ilk ay eğitim ayı. evde boş oturmiyim mesai saatlerinde takılıp beleşe servisim yemeğim olsun diyenler için ideal ilk ay.

edit: mülakatta aptal şapşal testler var. gerizekalı olmayan herkes geçer mülakatı. bi de angut angut şunu sorarlar: neden çağrı merkezi? bilmem ne mezunusun neden o sektörde değilsin? cevap: insanları ve konuşmayı seviyorum, sabırlıyım, daha önce x işi de yaptım onun da etkisi var, bu sektörde yükselmek istiyorum, uzun vadeli düşünüyorum, vs olmalıdır.

9kuyruklukedi
1

mobil görünümden çık