deneyen var mı? işe yarar mı? kardiyo için sadece bunu uygulasak başarılı olabilir miyiz sizce? bunun yanında yapabileceğimiz bir diyete de ihtiyacımız var sanırsam. nasıl bir şey uygulayabiliriz?

kardiyo yapanlardan gelecek tüm önerilere açığım.
ya da bu p90x'i bilenlerden / uygulayanlardan dinlemek isterim.

 

bizim facebookta grubumuz var oraya gelirsen daha detaylı bilgi edinebilirsin

P90X TÜRKİYE

onun dışında burda diyebileceğim de, diyetini kendin ayarla, düşük karbonihdrat ve ihtiyacın olduğu kadar kalori içeren, yüksek proteinli bi diyete ihtiyacın var, kendi beslenme programımı da paylaşabilirim seninle istersen :)

nabruknabruknabruk

ben de p90x'e önümüzdeki günlerde başlamayı düşünüyorum. hala acemisiyim fakat p90x'in etkili olması için iyi bir beslenme programı da şart sanırım. yeme ve çalışma programı da nette mevcut ama ingilizce..

toshiro

ingilizce olması problem olmasa bile malzemelerin çoğu türkiyede zor bulunuyor ve yemekleri yapması da zor :)

nabruknabruknabruk

nabruknabruknabruk facebook grubunun adresini burda paylaşsan ya?

bir de türkiyede bulunabilen bir versiyonu oluşturulamıyorsa, uyumlu başka diyetler de mevcuttur illa diye düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz varsa dinlerim. kişiden kişiye değişmesi çok da etkilemeyecek bir şey olursa çok sevinirim ama, tek başıma uygulamayı düşünmüyorum da:)

loveinaflipbook

www.facebook.com

:)

nabruknabruknabruk

" Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir. "

loveinaflipbook

Allah allah ben de direk açılıyor, search kısmına P90X TÜRKİYE yazmaktan başka çare yok galiba şimdilik ben uğraşcam linkle birazdan :/

nabruknabruknabruk

valla öyle arayınca da alex de souza'nın sayfaları çıkıyor arama sonucunda:D anlamadım bu işi. özel sayfa ya da sadece davet ile üye kabul eden sayfa olabilir mi acep?

loveinaflipbook

grubu gizliye almıştık ondan öyle,değiştirdim şimdi ayarı tekrar deneyin :)

free bird
1

mobil görünümden çık