anında getirteceğimden değil de, birine ingiltere imkanı doğabilir gelecek aylarda. bunun yanında belllki amerika'da yaşayan birilerini buraya gelmesi de söz konusu olabilir arkadaşlardan (ama ingiltere ihtimalinden baya sonra olur tahminimce).

şimdi durum şu aslında, gitar + pedal almak istiyorum müsait durumlara ulaşınca. uzun zamandan beri çalmıyorum ve büyük ihtimalle bütün parmak egzersilerine bile sıfırdan başlamam gerekecek. şu durumda zaten deneme gibi bir durumda istediğim gibi deneyemeyeceğim gitarı. o yüzden tonlarına internetten bakarak birkaç modele indirmeyi planladığım seçeneklerden birisini almayı planlıyorum. bu işin piyasası ingiltere ve amerika'da da yakın birbirlerine. ama türkiye'de de taksit imkanı var ve bütçeyi zorlamama bakımından iyi bir seçenek.

eski pedalımı emrika'dan getirmiştim, zamanında gitarpedal.com diye bir site vardı, süper hesaplı olmuştu. siz ne dersiniz? ne tavsiye edersiniz bu ortamlardan gayet uzak kalmış biri olarak? ucuza almak garantisiz almaya değer mi? riskleri almak mantıklı mı?

 

ABD epey ucuz, İngiltere'yi bilmiyorum.

www.guitarcenter.com adresine bir bakın.

sourlemonade

hangi marka olduğu önemli, üretim yerinden getirt derim ne olursa.

qerest

hocam evladiyelik olsun demiyorsanız, alıştırma dönemim 6 ay 1 yıl diyorsanız alın TR'den derim orta halli bir ikinci el 500 ila 1000 tl arasında... baktınız iş güzel gidiyor o zaman çıkartın elinizdekini o paraya biraz daha katkı yapıp amerika'dan getirtin...

udi
1

mobil görünümden çık