selamlar,

bu hastalıklar vücudumu kırdı geçirdi. artık bağışıklık sistemimi güçlendirmem gerektiğini hissediyorum. en ufak mikroptan hastalanıyorum. işyerindeki birinin burnu akıyor, ben akşamına yatak döşek yatıyorum, ateşleniyorum.

atlatıp geçiştiriyorum falan ama vücudumun bu zayıflığını atmak istiyorum artık üstümden. eczanelerde satılan vitaminler (solgar vb.)işe yarar mı? bir ara vitaminlerin kansere sebep olduğunu duymuştum, ama hormonlu, gdolu gıdalardan da beklenen vitamini alamadığımız aşikar. bana ne önerebilirsiniz? sizin kullandığınız böyle ilave ilaçlar, takviye vitaminler var mıdır? eczanelere soracak olsam bütün ilaçlar mükemmel, o yüzden onlara güvenemiyorum. dolayısı ile buradan sormak istedim.

tabii diğer önerilerinize de açığım.

şimdiden teşekkürler, iyi geceler.

 

meyve yemek hep daha mantıklı gelmiştir bana. fayda/ihtiyaç oranında

neysene

immuneks kullan. tamamen doğal

oscar

Ekolojik pazarlardan meyve alıp yiyin.İstanbul'daysanız Şişli,Kartal ve Kadıköy'de var.

grgn

ekinezya kullan derim. ben hap halinde olanlarını kullanıyorum.kaç defa nezle-grip-boğaz bağıra bağıra geliyorum derken bunun sayesinde ucundan döndüm.Tabi placebo etkisinden midir yoksa gerçekten etkili mi onu bilemem.Bildiğim şey yan etkisi olmadığı -yani en azından ben yaşamadım- ve gerçekten etkili olduğu.

reseoz

ilk onerim grip asisi (%100 cozum olmasa da, faydasi olur)

diger onerimi uygulayabilir misin bilmiyorum. vucudunu yavas yavas soguga alistirman lazim. bunu butun bir kis mevsimine yayarak gerceklestirebilirsin. bagisiklik sistemini guclendirecektir. soguga alistirmak ne demek? cok ozet olarak "bir lokma, bir hirka" demek. kisin lahana gibi giyinmeyi birakacan ve nufusun ortalamasindan daha az giyinecen. ama uygulamasi zor ve zahmetli. herkes yapamaz.

cok cesitli besinler alman lazim. sarmisaktan yaban mersinine, bakliyattan kestaneye, bademden yumurtaya, kerevizden ahtapota kadar.

amma wa laqin, en onemlisi uzulmemek. uzuntuluysen, bunlar pek ise yaramaz.

compadrito

muz. kemoterapi hastalarına fazlaca tüketilmesi söylenir hep. muzcularla doktorların bi' anlaşması yoksa (ki olabilir, inanırım) bağışıklık sistemine katkısı olsa gerek.

ascending from hell

sadece gribal biseyler mi oluyo eger beraberinde orta kulak iltihabi idrar yolu iltihabi fln da oluyosa immunolojiden gecmeniz faydali olabilir:)

morkuzu

aslında genel olarak kolay yatağa düşme olayları sadece. hangi hastalık olduğu önemli olmamakla beraber diğer insanlara oranlar vücut direncinin daha düşük olması genel sorunum.

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık