Şimdi 2 gn sonra ayvalığa yazlığa gidiyorum ama yazlıkta uydu var, evdeki digiturk kutu ve kartını oraya götürüp bağlamanın bir yolu varmıdır? 2 hafta filan kalıcamda premier league maçlarını kaçırmak istemiyorum.




 

uydu digitürk'ün uydusuysa kutuyu götürüp yayın alabilirsiniz.

(tamamen sallıyorum) hatta belki bi şekilde uyduyu digitürk'ünkiyle aynı açıya filan getirirseniz olabilir de bi ihtimal.

i was me but now he s gone

Uydu digiturk uydusu değil, arçelik olması lazım.

alihoca

uydunun pozisyonu, gördüğü konum önemli, yani eğer uydu dijitürkün kullandığı, sanırım astra uydusu olması lazım, uyduya göre konumlandırılmışsa cihazı taktığınız an kullanabilirsiniz.

Aksi durumda, cihazı taktığınızda sinyal yok diyecke, bu durumda uyduyu tekrar konumlamanız lazım, kaldı ki onu da yardımcı bir alet edavat olmadan konumlandıramazsınız.

bonjurkes

takılı kutuyu al, yazlıktaki uyduya tak
uyduyu da eutelsat'a çevir (umarım yanılmıyorum)
kolay kurulum de
good 2 go
yasal değil bunlar

desdinova

@bonjurkes şöyle sorayım o zaman, ben geçen sene eve gittiğimde uydu sinyal almıyordu arçelikten eleman çağırdık uyduyu ayar çektiler düzeldi. Acaba yine arçelikten birini götürsem eve bununda ayarını yaparmı? Yani yapmak mümkünse adamı ikna ederim diye düşünüyorum. Tabi uyduyu evin bi köşesinden alıp başka biryere taşıyamam ama zaten konumlandırmadan bahsettiğiniz ufak oynatmalar sanırım, geçen sene civatalarını sıkıp yayını geri getirmişti bahsettiğim teknik servisçiler.

alihoca

yanılmıyorsunuz. Digiturk Eutelsat W3 üzerinden yayın yapar. 7derece.

42 derece Turksat çanağı 7dereceye çevirmeniz lazım. Bunu da tek başınıza yapabileceğinizi sanmıyorum. Bi teknisyen arkadaş gerekli.

alkolik imam

uyducu herhangi bir kişi bunu yapabilir, cihazları var zaten, onlar da sinyali ölçüp yönlendiriyor.

astra değil eutelsat mış :)

bonjurkes
1

mobil görünümden çık