vodafone bayi tarafından alınan kredi kartı fotokopimle kendi kendilerine çekecekleri otomatik ödeme talimatları son ödeme tarihinin son günü mü çekiliyor ? bankalara verilen talimatlar son gün çekiliyormuş fakat benimki direkt vodafone üzerinden yapıldı ve son günü geçtiği halde çekilmedi.

son gün 12ye yakın
onexey


bankaya verilmiş otomatik ödeme talimatlarında banka parayı elinde tutmak istediği için son gün çekiyorlarmış ama direkt vodafone üzerinden çekilecek ödeme talimatlarında da aynı durum olur mu ?
bugax


evet aynen öyle, benim faturamın son ödemesi her ayın 5inde, kartımdan çekimi de 5inde oluyor. vodafone a geçerken ben de sizin gibi kredi kartı otomatik ödeme talimatı verdim, her ay son ödeme tarihinde çekiyorlar kartımdan tutaruı.
ferishtah

1