Merhaba sevgili sözlükçüler. Yaşım 21, 2010 yılında önlisansdan mezun oldum ve bu sene Dgs'ye girdim. sonuç olarak pek parlak olmadığını söyleyebilirim. Aslında tercihlerde falan özellere yerleşme ihtimalim var ama hem mühendislik okuma isteğim yok hem de aile orta gelirli bir aile olduğu için fazla şartları zorlamak istemiyorum. Asıl meseleye geleyim şu anda içimdeki okuma hevesi arttı ve meslek lisesi çıkışlı olduğum için önceki senelerde alan dışı tercihlerde puan kırılma olayları olduğu için mecburi 2 yıllık olarak yönümü çizmiştim. Ancak değişen lys sistem nedeniyle tm bölümleri için şansım olduğunu düşünüyorum. en azından özellerin %50 burslu bölümleri için aile şartlarımız var. Şimdi soruyorum hazırlansam ve kazanıp üniversiteye başlasam çok mu geç mi olur?




 

yok ya esas 10 sene sonra işsiz işsiz gezerken ağlamak için çok geç olur. Benim kuzenim seninle tamamen aynı durumda yaşı da aynı üşenmedi çalıştı çabaladı odtüye girdi bu sene dgs ile.

yakuza123

hayır geç olmaz. ayrıca gerçekten bunu düşünmeniz bile takdirlik bir durum. çalışın kazanın :) süreçte başarılar.

tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz

24 yaşındayım üniversite için 2 senemi harcadım(illa istediğim bölüm olsun diye) sonra gittiğim okul harçları katakulliye gtirip 2.5 kat arttırdı normalde %5 zam hakkı vardı okulu bıraktım şimdi idealizm peşinde değil mezun olduğumda para kazanacağım bir bölümü yazdım ve yerleştim. hiçbir şey için geç değil. 21 ne ya:D

hayvan gibi yazar

bence tam zamanı. hemen hazırlanmaya başlayın derim. başarılar...

tedirginlik hucresi

geç fln değil.25-26sında mezun olacaksın işte.
30lu yaşlarda mezun olan bi dolu arkadasım var.önemli olan sevdiğin işi yapmanı sağlayacak bölümü okuman.

demoniclewinsky

geç değil panpa başla çalışmaya.

bushido77

yok daha neler. bizim melmekette en büyük sorunlardan biri, öğrencilerin liseyi bitirir bitirmez, henüz hala bebe iken üniversiteye başlamaları. ecnebi diyarlarda üni. okuyabilmek için gerekli parayı bulabilmek için çalışmak ve hayatın zorluklarını öğrenmek zorundasın.

bir kehanet: aynı sınıfta okuyan arkadaşlarından çok daha başarılı bir öğrenci olacaksın.

21 yaşına geç dersen seni döverler...

anonimyususer

Sağolun dsotlar. Bende sizin önerilerinize paralel düşünüyordum. Tekrar teşekkürler.

Arya10
1

mobil görünümden çık