eskiden marketlerde pudingler olmuyor muydu böyle yanında kaşığıyla. hemen alındığı gibi yenebiliyordu filan. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. şimdi baktım göremedim de.




 

meyve suyu kutuları gibi karton kutularda oluyordu, kasadan da kaşığını alıp, üzerini makasla kesip anında tüketebiliyordun. onlar mı?

elenika

şu küçük süt kutularında olanları diyorsun değil mi? var hala pınarın falan. arada sütlerin olduğu reyonlarda görüyorum sanırım. hatta;
greenssanalmarket.com
ayrıca danette olsun sütaş içim ıvır zıvır olsun puding diye geçiyor hep.

tungur eezi

eker'in bile hazır-sütlü tatlıları var.

buyrun

sütlü tatlısında filan değilim. evet öyle meyve suyu kutusu gibi kutularda oluyordu. şimdi bu danette gibi ufak şeyler dışında öyle eskisi gibi yok mu artık. şimdi baktım göremedim demişim de bazı marketlere bakmıştım işte bi süredir.
o danettelerin filan yanında kaşık var mı ayrıca. bi de onlar toplu halde satılıyorlar herhalde öyle istemiyorum.

tepedeki psychedelic adam

işte pınar kido puding var misal. tadını bilemiyorum ama görüntü eskisi gibi kutularda, kaşık istersen de verirler sanırım (:

tungur eezi

benim kaşık konusunda pek umudum yok gibi ama bakalım bulursam almadan önce bi sorarım o zaman.

tepedeki psychedelic adam

olmadı 10lu küçük plastik kaşıklardan da alırsın?

tungur eezi

ya ben aldığım anda açıp yürürken filan yemek istiyorum ondan eheh. şöyle meyveli sütlerdeki pipetler gibi filan üstünde kaşığı olsa iyi olurdu aslında. neyse bakalım öyle de olabilir belki artık. teşekkür ederim cevaplar için. hala varmış demek ben görememişim.

tepedeki psychedelic adam

hala var.

ceberrut adam

biz bunu nası yapıyoduk biliyo musun? meyveli yoğurtların kapağıyla değiştiriyorduk. çünkü onlarda kaşık vardıı

buyrun

şu an piyasada pınar kido'nun pudingleri bulunuyor, bir de danone'nin var, şarküteri reyonlarında meyveli sütlerin yanında oluyor. tadı da sütlü tatlılardan daha güzel aslında :P sadece iki çeşidi var her iki markanın, kakaolu ve muzlu.

marikaki
1

mobil görünümden çık