baştan kabul ediyorum internet bankacılığı özürlüyüm. ama bu garantinin internet şubesine her girişimde şifre, parola cebelleşmesi yaşıyorum. yok şifremi tanımıyor, hatırlamıyor, yeni şifre alırken parolam değişiyor, giriş yapabildikten sonra parolamı tekrar değiştirmemi istiyor, vs. vs.

yok mu bunun rahat bir yolu? yoksa ben mi beceremiyorum hakkaten? garantinin cep bankacılığı programı da yokmuş android için! hani olsa, onunla yapıcam direkt işlemlerimi.

onun yerine -atıyorum- cep telefonuna kurulabilen, şifre veren programcıklardan vardı eskiden (yapı kredi müşterisiyken symbianlı telefonuma yüklemiştim). androidli bir telefon aldım şimdilerde misal, en azından android için şirfe yaratan bişey olsa da her seferinde banka işlemlerini yapacağım ekrana gelene kadar yarım saat geçmese keşke...

ya da bana bu işin nasıl yapıldığını öğretin ey arkadaşlar!

ilgilenenlere, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.


PS: o ufak anahtarlık gibi şeyler oluyor, biliyorum ama cepte fazlalık oluyor gibi geliyor, o yüzden son çare olarak düşünüyorum onlardan almayı (tabii garantide varsa).

 

o ufak anattallık gibi şeyler tek çözüm görünüyor:) şifrematik. Onlarda da müşteri no ve parola giriyorsunuz yine de, uyandırayım.

charlesbukowskiineksi

cep sifrematik diye bir uygulamasi var garantinin. aradiginiz sey olsa gerek.

thunder thunder thunder thundercats

tek kullanımlık sms ler var, ben ykb nin cep anahtarını kullanıyordum, işkence gibi geliyordu iptal ettim.

Şifrenizi yazın, ikinci basamakta cebinize gelen sms deki kodu yazın, bu kadar. Bundan daha basit bir güvenlik sistemi yok maalesef

bonjurkes

garanti cep şube aplikasyonu var onu kur şifre de üretiyo

yuto
1

mobil görünümden çık