[q]
(7) 

htc wild fire s

cc-click #289179
vodaphone kampanyası ile verilen bu telefon hakkında bilen kullanan tanıdığında olan kimselerden tavsiye ya da kötüleme alabilir miyim?? şimdiden teşekkür ederim.




 

gün içinde fazla kurcalarsan günde iki defa şarj gerektiriyor, bunun haricinde çok kötü bir tarafını görmedim. uzun süre zaten vodafone'da kalacaksan 360 tl'ye alınabilecek bir telefon.

iron

ben aldım kullanıyorum,
şarj genel olarak az gidiyor ama belli kurcuklama döneminden sonra normal olarak günde 1 kere şarj yetiyor. ama ısınıyor söyleyeyim.

exodia

günde bir derken telefonu ne sıklıkla kullanırsam hergün şarj etmem gerekir.

cc-click

delilercesine oyun oynayan bir sevgilin varsa hergün sarj etmen gerekebilir.

andromedus

wireless & mobil data & gps'i kapatırsan normal konuşma falan bir günden fazla gider şarj. lakin oyun/internet vesaire ile aleti en az bir-bir buçuk saat civarı kurcalarsan şarj bir gün ancak gidiyor. ama bu akıllı telefonlar için genel bir handikap sanırım.

iron

google konum hizmetlerini ve hava durumu hizmetlerini kapamazsan, günde 100 mb kadar internet harcar. çok da gerekli özellikler değil zaten.

atesikus

şarj olayında yazılımsal bir sorun var android 2.3 sürümü ile alakalı tüm androidler için geçerli ancak wildfire s için şu anda çözüm yok diğerleri için bazı trickler mevcut. kampanya süper lakin android sorunlu. ne yaparsan yap her gün şarj etmen lazım dialer sen birşey yapmasanda şarjı bitiriyor.

drip nick i zaten kullanilmakta
1

mobil görünümden çık