[q]
(10) 

bim

allanpoe #287951
niye bu kadar ucuz ki? ^o

bugün bim'e gittim. herşey 1-5 lira ararsı nerdeyse 0_0 marshmallow'u diğer marketlerde zor görürken, bim'de direk buldum. çeşit fazla değil gibi. markalarda biraz acayip ama bi kaç şeyi beğendim. ice tea vaar.

"fakir ailelerin mutfak ihtiyaçlarını gidermek için alışveriş ettiği mağazalar zinciri..keşke müşteri kitlesini de alıp defolup gitse güzel ülkemden.. gnnvry,"

niye böyle demiştir ki?

 

(bkz: bim)

c1b2k3

akıl almaz fiyatlara tedarik yapıyorlar diye tahmin ediyorum.

olympossible

kaliteli malları var, epeyde ucuz. bim diye küçümseyenlerde genelde bunu yeşil sermaye ile bağlantılı olduğunu düşündüğü için yapıyor.

ve bildiğim kadarıyla kaliteli markaların yan ürünlerini satıyor.

repins

sattığı ürünler reklama para harcamadığı için ucuzdur muhtemelen

kifayetsiz pluton

@shnhkn +1
ayrıca dükkanları küçücük,personel sayısı çok az.ee bu ürünlerede yansıyo tabi.

dynamic0de

yukarıda yazılanlara ek olarak

gnnvry sözlük trolü.

madyb

diğer marketlere oranla çok daha fazla mal alıyor, aldığı malların bir kısmını bir tek kendisi alacak şekilde veya diğer marketlere oranla çok daha uygun fiyatla alacak şekilde anlaşıyor, çünkü çok daha fazla mal alıyor. başa döndük yani.
bir de misal ülkere dost diye ayrı marka yaptırıyor kendisi için, sadece bim satıyor bu hem bime avantaj ucuza, hem ülkere yetiyor sadece bimde satmak ve bir alt markası olması.

copadam

bir de zamanında sözlükte okumuştum, bir sözlükçü projesi için araştırma yapmış migros ile bimin karı aynı ancak bim 10 ürün satarak ulaştığı kara migros 1 ürün satarak ulaşıyor. yani kar marjlarını da düşük tutuyorlar.

1lisan1insan

adamlarda raf yok, raf.

charlesbukowskiineksi
1

mobil görünümden çık