ciddi sorudur. böyle ufak ufak notlarla karşıdaki kişiyi yönlendirip sonunda bir hediyeye ulaştırma pek çok filmde gördüğümüz klişe bir sahnedir. böyle bir şey gerçek hayatta romantik midir? yoksa klişe mi kabul edilir?




 

hatun kişinin hoşuna gider bence. özel günler de hediye almak da çok klişe bir hareket o açıdan bakarsak.

rebellion

erkeğe veya kadına, kime yapılırsa yapılsın "aa çok klişe, hiç hoşuma gitmedi" gibi bir tepki verilmez. olumlu tepkiler alınabilecek bir klişe bu. bir de sonundaki hediyenin biraz güçlü bir hediye olması tercih edilmeli.

robin crusoe

Ben klişe oldugunu söylemek istiyorum. çünkü en güzel süprizin karşı tarafın hiç hesaba katmadığı bir anda yapılan süpriz olduğunu düşünüyorum. yani ortada süpriz oldugunu belli eden birşey olmazsa daha süpriz olur :)

Cimo

klişe mi değil mi bilmiyorum ama gavurun bi lafı var hani:

so gay!!


not: kişisel algılama tabi bunu tabir itibariyle şeyediyorum..

raa

cok cok guzel bir klisedir kanimca:)

afush

romantiktir klise de olsa... ki bence klise de degildir cunku benim gibi usengec binlerce insan var bu yontemi uygulamayan.
klise diyince insanin aklina ilk seni seviyorum yastigi, oyuncak ayi gibi seyler geliyor. klise diyemeyiz.

thunder thunder thunder thundercats

klişeler iyidir.

r_u_h
1

mobil görünümden çık