sony ericsson xperia arc almak istemekteyim. ancak bu telefonun el yazısı tanıma özelliği yok sanırsam, demek istediğim el yazısı ile sms gönderme olayı. nokia n97 de default olarak mevcut.

benim de böyle bir hastalığım var, el yazısı (tanıması) ile sms, bunun uygulaması android markette var mı, sizin kullanıp da memnun olduğunuz uygulama var mı?

git olm kendin bak'çılara:
1)internet bağlantısı vahim bir durumda, buraya zor girdim
2)android'ten anlamıyorum

teşekkürler efenim, iyi geceler

 

swype en kalitelisi , senin dediğin gesture oluyor , google gesture search var onuda indir arama yaparken el yazısı tanıma olayıyla arama yapıyorsun bide dolphine web browser dı sanırım o var ondada önceden atadığın gesturelerle istediğin siteyi en hızlı ve en pratik şekilde açıyosun

utkucbkc

swype en iyisidir bence de el yazısı için hatta geçenlerde markette bir de sesle typing olayı vardı uygulamanın adını hatırlamıyorum ama istersen buluruz. ayrıca pratik bişey zaman zaman google aramalarına kadar sesle yapıyorum, google search kısmı ve rehberde şahane çalışıyor.

thy serpent

@thy serpent mesaj yazarkende var zaten o typing olayı sesle olan direk android klavyesinde hemde ? şu TR-ENG yazan tuşa basılı tutuyorsun

utkucbkc

şimdi denedim harbi iyiymiş teşekkür ettim...

thy serpent
1

mobil görünümden çık