sebil zaten suyla alakalıdır, belki anlatım bozukluğu olmuş olabilir şu anda bilmiyorum, neyse. bu hani sıcak, soğuk su akıtan aletlerden bahsediyorum üstünde ters dönmüş damacana var. evet işte bu damacana öyle nasıl yerleştiriliyor ters bi şekilde?




 

kapağını açıyorsun sonra bi kerede yerden kaldırıp ters olarak dikiyorsun sebile.

terp

o damacanayı sizin su sağlayan firmanızdan bir kişi getiriyorsa bi şekilde takıyor o. hiç izlemedim.

allanpoe

onun kapağı açmadan olanları da var bildiğim.
kapakla birilkte ters oturtunca kapağın ortası deliniyor(zaten kapağın ortası delinmeye müsait yapılmıştır)

€xpolerer

ya şimdi benim olduğum yerde etrafı temizlemekle filan görevli olan bi kız var, o yapıyor herhalde bu işi. ben başka bi yolu vardır herhalde demiştim ama yokmuş demek. ya deliğe denk getiremezse filan, olabilir yani bilmiyorum. belki de o kapağı açmaya gerek olmayanlardandır ama zor yine de. neyse bakalım.

tepedeki psychedelic adam

kapağın ortasında + şeklinde çok ince kesilmiş bi bölüm var. sebilin ortasında da sivri bir bölüm var. damacana oraya yerleştirildiğinde orası deliniyor.

vincenzo

kapak üstten + şeklinde çizilmiş oluyor. zaten sebilde takılan yer de sivri sayılır. ters çevirim üstüne koyduğunuzda delip için giriyor.

edit:vincenzoyla tıpatıp aynı olmuş lan :)

fuzuli

Valla bizim evde ayıptır söylemesi sebil var da sistemi pek arkadaşların anlattığı şekilde işlemiyor. Mevzu bizde şu şekilde:

Damacanayla gelen kapağı çıkarıyorsun, sebil için geçmeli ayrı bir kapak var onu takıyorsun. Bu kapak sebilin üst kısmındaki çıkıntıya geçince açılıyor, dolayısıyla çevirirken vs. dökülmüyor.

terelelli

bizim evdeki sebille birlikte bir zamazingo verdiler. damacananın kapağını çıkarıp onu takıyoruz. içi yaylı, sibop gibi bir şey. çevirince akmıyor su. sebile oturtunca deliği açlıyor, su akıyor.

hatta tam olarak şu kendisi
www.google.com.tr

edit:eheh terelelli erken girmiş. ama benim capsim vaaar

lancelot du lac
1

mobil görünümden çık