Whey tavsiyeleriniz ? Bir de neden onu tercih etmeliyim küçük bir açıklama.

edit: marka tavsiyesi demek istemiştim :D


 

neden tercih etmelisin bilmiyorum ama ben kullandığımda ciddi faydasını görmüştüm. hatta şaşırmıştım nasıl oluyo lan diye,1 sene manuel yaptığım spor kada rvücudu 3 ayda katlamıştı sağolsun :)

tombalabala

şu an elimdekini bitirince optimum alıcam pampa
elimde xpro nutrition var

technicalte

tamamen arkadaşımdan aldığım bilgilerle :)

universal en iyisidir demişti (optimum muydu yoksa ya kafam karıştı), ancak fiyatı daha pahalıymış. benim salon multipower satıyordu, o da kaliteli olanlardanmış.

dekila olmeka

universal çikolatalı ve hardline nutrition kurabiyeli kullandım ben, universalı tavsiye ederim, bi de onu organik light sütle iç hem fazladan yağ almamış olursun hem daha lezzetli olur hem de sütte de protein var işte. hardline nutrition da sağlam ama kurabiyelisini sakın alma çok şekerli çünkü bayıyo resmen 2 günde ama onun da çikolatalısını alabilirsin kolay içmen açısından söylüyorum .

nabruknabruknabruk

En kralı Muscletech ama baya bir pahalıydı.Optimum Nutrion da hem fiyat olarak hemde kalite olarak iyidir.

Evocati

Hardline alma. Optimum, Ultimate iyidir. Ultimate'in izolesi harika. Weider gibi markalara boşuna para yığma. Ekonomik takılayım dersen, hammaddeler.com ya da Tandem Gıda'dan direk poşetle whey de alabilirsin, miden kaldırırsa. Ben uzun zaman öyle yaptım.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık