evet lanet olsun benim de başıma geldi bu olay. direk başka odaya kaçtım arada baktım sürekli uçuyor şöyle üstüne bişey atıyım filan desem de. napmak lazım. bi ara görünülerde yoktu pencerenin önündeki perdeyi açtım gidebilsin diye ama görünmeyince de gitti sandım. sonra birden çıktı yine uçmaya başladı. napmak lazım, nasıl anlarım gidip gitmediğini. ya bi de pencere filan açık uyuyordum ne güzel onu da yapamam artık. gerçi bu gece doğru düzgün uyuyamam bilem. bi de içerde şapkadır, bardaktır böyle şeyler var. bi yıkayıp taksam içsem bişey olur mu. hatta şapkayı yıkamakla hiç uğraşmasm filan eheh.




 

friendfeed.com

ışığı filan kapat, kapıyı kapat. bekle.

hia

normalde yarasanın girdiği odanın ışığını da kapattım şimdi. penceresi açık. bi oda daha var onun da ışığı kapalı, penceresi açık. da gittiğini nasıl anlarım ki. görmediğim bi yere gece gece konuşlanmış olmasın mesela. bir de böyle yarsaya dokunmamak lazım filan da benim yattığım odaya girdi orda yastıklar, yatak filan ne olacak durumu.

tepedeki psychedelic adam

bizim evede girmişti geçen sene küçücük odaya , ama herşeyi kapalıydı camı fln, sabah olunca aradık bulamadık ertesi akşam gene çıktı ortaya :D

ve masama sıçmıştı

semson

bizim evimizede girmişdi yıllar önce bir hafta durmuş evde hiç uçmadan sonra bır gun çat diye cıktı ve balkon kapısından uçtu gitti nasıl anlarsın cıktıgını bılemıyorum bız çıktı sanarak bır hafta yasamısız...

mavi kız

dokunmamak hayvanı incitmemek adına. yoksa size bulaşturacağı bişey yok. kuduz oluyorlar ama henüz türkiyede böyle bi vaka yok. dışkısı haricinde sorun olmaz.

hia

uzunca bi süredir bi hareketlilik yok da bilemiyorum da işte gitt mi bi yere mi saklandı. neyse artık. biraz daha bekleyip yine yatağıma yatıcam sanırım.

eh yatakta öyle bişey olursa görürüm herhalde zaten. neyse, bakalım.

tepedeki psychedelic adam
1

mobil görünümden çık