hesap işletim ücreti 25 lira kadar. bakiyemde 3 lira vardı. onu çekmiş hesap işletim diye.

şimdi ben tekrar hesabıma para yatırınca 22 lira daha eçekecek mi?


 

evet

onexey

borçlandırarak da düşürebilirdi.

karlmarx

başında bekliyor ibneler. yatırdığın anda çekmiyorlar ama. sabaha doğru bakıyolar sanırım hesaba. yatırdıktan sonra fatura falan ödeyeceksen hemen gönül rahatılığıyla yapabilirsin.

kakam gelmis olamaz mi

seninle aynı durumdaydım. gerçi hala aynı durumdayım. para yatırıldığı günden bir sonra gittim sanırım, hala duruyordu. kuruşuna kadar çektim. şıngırdayan bozuk paraların sesi hiç bu kadar tatlı gelmemişti.

sanat guresi

sistem birkaç saatte bir borçlu hesapları tarayıp bakiyesine bakar, para varsa çat diye çeker. yani parayı yatırdıktan 1 dk sonra da çekebilir, birkaç saat sonra da. ama 1 gün falan kalmaz hesabında o para. dolayısıyla havale falan yapacaksan elinden geldiğince hızlı davran ya da atm'den direk havale yapacağın kişinin hesabına yatır.

winstoncash
1

mobil görünümden çık