Şimdi ben pederi nasıl ikna edebilirim ? sonuçta cebinden fazla para çımmayacak. Miktar aynı onun için. Haa, onun derdi de para değil zaten. İş hayatına yeni başlamış bekar birisi için yeterli olacağını düşünüyor öyle bir arabanın. 2 yıl yurtdışında çalıştık, onu saymıyor köftehor :).

2. el piyasasından falan bahsedin. bir de yakıttan girerseniz damardan olabilir.


12 bin liralık araç ile 26 bin liralık araç arasında illaki model ve teknoloji farkı vardır?
Eğer öyleyse, "Baba eski araba çok sorun çıkarır, sürekli bakım ister valla aldığımıza pişman eder" şeklinde bir şeyler diyebilirsin.
Veya ucuz alacak kadar zengin değilim diyip kestirip at gitsin =)


dostum ben de 4.sınıf üni öğrencisiyim .aynı muhabbet bende de var.pederi can damarı olarak güvenlikten vur derim nacizane tavsiyem.allah korusun olası bir kazada olucak durumu anlat vs.ben oyle ıkna ettım.2009 model focusumu kaptım.kolay gele..


herkes senin tarafinda madem ben de babanin tarafinda olayim;ya hakliysa?
-krediyi odeyememe durumu
-para biriktirme
-soforlukteki acemiligini ucuz bi' arabada atma istegi(gerci bilmiyorum ne durumdasin)
gibi durumlardan dolayi istemiyor olabilir.
bir de soyle yapabilirsin arabayi alip biraz kullanirsin(3-5 ay civari) baktin hakkaten kesmiyor seni,satar alirsin yenisini.hem bu sefer daha kolay ikna olur hem cok fazla kaybin olmaz hem de amacina ulasmis olursun.


de ki; 12 milyarlık arabaya canımı mı emanet edeyim?


çok ısrar ettiyse bir bildiği vardır babanızın, onu dinlerseniz daha iyi olur gibi geliyor bana.


hocam şoförlük aşağı yukarı 15 senelik. 2 senesi ingilterede sol şeritte :)
güvenlik en mantıklısı sanırım. Sağolun arkadaşlar.


hacım kredi işine şu an girme. herkes kriz kapıda diyor. ona göre derim. hadi 15 bin olsun derim. 15 bin liralık bir araba ile her işini görebilirsin. 15 bin liralık arabada da klima abs hava yastığı bulunur. o yüzden ben babanının tarafındayım.
