ailesi hollanda vatandasi olan ve defalarca schengen almis biri olarak bir vize sürecine girdim. tabi yillardir sorunsuz vize alabildigim icin gidip rahat rahat ucak biletimi de aldim.

simdi surec idata firmasi uzerinden isliyormus. bunlar durup dururken davetiye istedi ( dahaonceki vizelerimde istenmemisti. sadece ilk vizemde istemislerid) davetiye TNT tarafindan kaybedildi, yeniden istedik v.s. yarin aksam uzeri elimde olacak.

pazartesi sabah idataya evraklari versem persembe oglenki ucagima binebilir miyim sizce? idata'dan son zamanlarda vize alan varmi dir? 3 günden fazla mi sürmekte?

 

yaklaşık 1 ay önce aldım. 2 iş günü sonunda verdiler. başka bir evrak eksiği yoksa 3 iş gününü geçeceğini sanmıyorum

yimirta
1

mobil görünümden çık