simdi, bende soyle bi' sey var;
mesela bu aksam 7'de biriyle yemege gidecegim. bugun uyaniyorum, sadece yemek icin ustumu falan giymekten baska bi' sey yapamiyorum. mesela ac bi kitap oku, git film izle falan. yok. hicbi sey yapamiyorum saat 7'ye kadar.

bu gunler boyutunda da olabiliyor. mesela bugun biriyle gorusuyorum ve bana 4 gun sonrasina randevu veriyor. bu 4 gun icinde ben her gun saatlerce "hmm 1 gun gecti, 3 gun kaldi, hazirlik yapmali miyim bugunden, bisey unutmiyim sonra" diye dusunuyorum ve o 3 gun resmen heba oluyor hayatimdan.

bunun bi adi var midir, nasi cozulur, ben n'apcam.


/simdi uyuyorum, tikler ve cevaplar uyaninca gelicek.

 

Birden fazla arkadaşınla program yap bir gün içinde, gerisi kendiliğinden gelir

perrycox

biz de şimdi desek ki, sen uyanıp tik atacak duruma gelene kadar yazamayacağız...

şaka bir yana, heyecandan olabilir bu. çok özlenen beklenen biri gelecekken, veya çok istenilen bir yere gidecekken gibi.

meşgaliyet kesinlikle iyi gelecektir. boş durma imkanınız var ki duruyorsunuz.

magara adami

çok önemsiyosun. ben bi arkadaşım gelecek akşam yemek yiyecez (yani yemeğe gelmiyodu sadece) diye kahvaltı yapmadığımı bilirim. o kadar önemseme yani, onla yemek yemiyiver mesela benim durumumda.

ron dennis

başak burcu musun? sadece bunu öğrenmek istiyorum, eğer öyleysen bundan sonra burçlara artık kesinlikle inanacağım da. şu anda hayatımı etkileyebilme ihtimalin var.

kaufman

okb hastasiyim. bende de var(di). belki okb'nin bir turudur yahut sonucudur. doktor bana bu tarz seyler icin meseleleri birbirine baglamayi onerdi. boylece tek seye odaklanmamis oluyorsunuz. mesela dort gun sonraki randevuyla alakali bir seyi bu sure zarfinda yapacaginiz bir seye baglayin. bende soyle ise yariyordu diyelim ki carsamba gunleri yayinlanan bir derginin yeni sayisini bekliyorsunuz,
amaaaan, usendim simdi yazmaya ne kadar aciklayici olur onu da bilmiyorum. neyse, ozetle, boyle bir problem var, evet. psikyatra falan danisabilirsiniz gonul rahatligiyla...

thunder thunder thunder thundercats

mobilden girip attim tikleri hehe, uyku tutmadi. ikizler burcuyum, bekarim, 16 yasindayim ailemle yasiyorum. ve evet "yok sirf bulusma deyil programlanmis her seyde oluyo" diyen arkadas dogru soyluyo. psikiyatra danisayim ben bi.

hjarteblod
1

mobil görünümden çık