konunun benimle hiç alakası yok gerçi ama şahit oldum ve garipsedim. garipsemekte haklı mıyım, onu bilemedim. bir de size sorayım.
geçenlerde dişçide bekleme odasındayken benden önceki hasta kapıdan çıkıyordu. sanırım diş hekiminin önceden tanıdığı biriydi ya da diş hekimi-hasta samimiyeti, bilemiyorum. hastanın yanında da bir kız vardı, evleniyorlar sanırım. çıkarken hastası hekime "yani şimdi düğüne gelmiyorsunuz? o zaman davetiye alsam ben? davetiye kalmadı da..." dedi, geri aldı davetiyeyi. bana ayıp bir şey gibi geldi bu. ne bileyim, davetiye kalmasa bile böyle geri istenmez gibi geliyor bana. ben mi çok ince düşünüyorum yoksa?



 

istenmez. ayıp.

65 derece

Arada ince bir şey var gibi geldi.bence'de verilen şey geri alınmaz,kalmasa da istenmez..hele de bir diş doktoru olmuş birinin bunu bilmesi lazım..orda iğneleme var,dokundurma var gbi geldi bir de.nasıl gelmezsin hesabı.

edit: Cevabı düşünürken kasmışım heral orası birbirine girmiş.

kayranca-konarga

efendim doğrusu elbette sizin düşündüğünüz gibi. ama her insan görmüş geçirmiş bir takım yargıları kırmış değil malesef.

patlak fermuar

Herhalde parasızlıktan 30 tane davetiye bastırabildiler ve geri istiyorlar başkalarına da dağıtabilmek için. Ya da doktor onlara indirim yapmamış ve onlar da içten içe doktora sinir oluyor olabilirler.

pokepoke

@kayranca-konarga, davetiyeyi geri isteyen hasta idi aslında, diş hekimi değil. fark etmez gerçi.

dento

samimiyete göre istenir. eğer çok yakın ise durumunuzu anlayıp garipsemeyecek kadar, bir nebze normal karşılanabilir. ama onun dışında ayıp bence. belki de tam tersi çok yakın görmediği için istemiştir kız. nasılsa gelmeyecek davetiye atılacak çöpe, ziyan olmasın diye.

girl in a coma

Yanarlı dönerli davetiye yaptırdığı için az yaptırmıştır, saya saya dağıtıyordur. Yazık :)

sourlemonade

sonuçta çöpe gideceğine başkasına verecek neresi ayıp ki bunun

zazacı

ayıp ama aradaki samimiyetinede bağlı tabi kardeş gibiyse ayıp olmaz

dynamic0de

ayıp. olur mu öle şey.

mahnita
1

mobil görünümden çık