kız arkadaşımla 4 günlük bir tatil planlamaktayız, çok fazla lüksün peşinde değiliz kaldığımız yerin temiz, işletmecisinin, çalışanlarının görgülü insanlar olmaları önemli bizim için. pansiyon olsun, günlük de iki kişi toplamda 80-100 liralık bir konaklama parası ayırıyoruz.
aklımızda fethiye var, bilenler fethiyede bir yerler önersinler ama diğer önerilere de gayet açığız.
hani çok emekli mekanı olmasın ama öyle çılgın eğlenceler peşinde de değiliz. akşam rakımızı balığımızı kazık yemeden yiyelim, bir barda biramızı içerken rahatsız edilmeyelim yeter.

şimdiden öneriler için teşekkürler.

 

ne kadar aradıkların içindedir bilemem ama ben fethiye'de 5 gün içinde gittiğimiz iki yeri paylaşayım. ikisinde de çadırda kalındı o ayrı ama ahşap evleri-bungalowları var.

biri kabak koyu'nda gemile kamp. sözlükten ve internet sitelerinden ya da facebooklarından daha detaylı bilgi alabilirsin. doğa içinde muazzam bi yer. buradan daha ucuz yerler de var aynı koyda, adlarını bilmiyorum ama bence en güzeli burası.

bir de ölüdeniz'de sugar beach club var.orda da bungalowlar var. normal odaları var mı bilmiyorum. burası da merkezi bir yerde sonuçta, 10dk yürüyerek ölüdenizin caddelerinde dolaşabilirsin.

iyi tatiller :)

dasher
1

mobil görünümden çık