[q]
(6) 

izmir'i bilenler?

behzatc. #271382
Gece 11 gibi izmir otogarında olacağım fakat izmiri hiç bilmiyorum.direk havaalanına geçmek için 204ü kullanabilir miyiz? o saatte bulabilir miyiz? ayrıca şehiriçi otobüs için 3-5 kart mı neyse artık alabileceğimiz açık bi yer bulunur mu o saatte otogarda?




 

indiğiniz otobüs şirketinin bornova servisine binin. bornova'da goo.gl bu saatlere göre binersiniz. havaalanı otobüslerinde ücret için eğer kartınız yoksa bile şoförler tarafından bilet satılıyor. sadece 1.5 tl falan daha fazla ödüyorsunuz. tam tutarı bilmiyorum şu an. (istanbuldaki gibi şoföre gitmiyor. eshot bu şekilde ücretlendiriyor)

ben smyrna

3.5-4 tl arası bir şey ödersiniz.

hiçbirşeyyok

otogardan binme gibi bir olay yok mu? gece dolaşmamak için soruyorum da.hiç bilmiyorum ayrıca.

behzatc.

otobus sirketinin alsancaktan gecen servisine binip, hilton otelinin onunde inmeniz sonucunda, direkt havasa binip havaalanina gidebilirsiniz. daha kolay ve guvenli olur.

pioche

bornovadan kalkan otobus otogara gider oradan havaalanına.sadece otobus duragını bulun otogarda...bu iyi haber...
daha iyisi 3-5 bilet soför tarafından satılır(elinde kalmadıysa-204 şoförü satmıyorsa mesuliyet kabul etmem) ucretli binmek diye bir sey yok, baskasından rica edilir anca ki genelde ücreti vermeye kalktıgınızda almazlar...

ne adrenerjik ne kolinerjik

ücretli binmek= ücreti şoföre vermek. şoförler tarafından bilet satılıyor demek zaten bilet alınıyor demektir.

havaşı önermem. eshot 4-5 lira iken havaş sanırım 15 tl. belki 20 bile olmuştur. ayrıca taa alsancak swiss oteli önüne (ayrıca hilton değil efes oteli önünde kalkıyor) gitmektense otogardan bornova metroya gitmek 5-10 dakika. yolu uzatmayın. maliyeti de arttırmayın :)

ben smyrna
1

mobil görünümden çık