arkadaşlar 1 haftadır aralıksız havuza gidiyorum ve günde 2 saat civarı yüzüyorum. o arada dalıyorum tabi. gözlerimi de açıyorum doğal olarak.

dünden beri gözlerimde bi problem oldu sanki. şuan bile 5 metre ilerideki yazıyı okuyamıyorum. normalde okuyabildiğim yazıyı. bir problem oluştu sanki gözümde.

sizce geçer mi? yoksa doktora gitmek şart mı?

 

Abone olurken idrar tahlili ve sağlık raporu isteniyor. Senin gittiğin türden bir yer değil. Daha nezih bir yer. Ona göre cevap verirsek daha iyi olur. Hı hiç birşey bilmemekte problem değil, ama çokbilmiş tavırlar sergilemedikten sonra.

nemo problemo

ben sizin anlatmak istediğinizi anladım gayet hijyen koşulları içinde yüzüyorsunuzdur suya girmeden duş almak felan gerekiyordur anlıyorum. ama sudaki klor çok zarar veriyor gözlere. daha önce benimde başıma geldi daha doğrusu günlerce kıpkırmızı ve durup durup sulanan gözlerde baktım etrafa ama daha sonradan geçti. sizdede belli bi müddet sonra geçeceğine inanıyorum ama 3 4 güne geçmezse doktora gidin göz önemli bi organ. ama genelde bu tür sorunlar bi kaç gün ara verince geçiyor.

snp_kubra

klor acayip zarar verir, zaten havuzdan çıktığız zaman da kızarıklıktan bunu farketmişsinizdir. biraz dinlendirin, geçmezse muhakkak doktora gidin. bu arada dalmak için mutlaka deniz gözlüğü kullanın.

vejeteryan vampir

umarım geçer 2-3 gün bekleyeceğim. havuza yine gideceğim de deniz gözlüğü kullanacağım. bakalım 3 güne geçmezse doktora gitmem gerekecek sanırım.

nemo problemo
1

mobil görünümden çık