Efendim,
Bu sitede bir profilim var da, fazla kurcalamadım. Üç dört şarkımı koydum, bir daha da pek girmedim.

Tanımadığım kişilerden "friend request"ler geliyor arada. Kabul ediyorum. Gidip onun sayfasına "Thanks for the add/ekleme için teşekkürler" mi yazmalıyım? Bu sözler bu durumda mı kullanılıyor?

Bir de, niye herkes tanımadığı kişileri arkadaş listesine ekliyor? "Profilim, şarkılarım daha çok kişiye ulaşsın, ünüm şanım yürüsün" diye mi? Eğer öyleyse, uyduruk bi gitarcıyı niye Steve Vai listesine eklesin mesela?

 

ünlülerin myspace sayfalarını, çoğunlukla başka birileri düzenler. menejerlik, kayıt şirketi gibi bir yerden düzenleme yapılır. o yüzden o kişiler de kimseyi reddetmiyor.

illa thanx 4 the add gibi bir şey yazmak zorunda değilsiniz, zira çoğu zaman bu mesajların tek yaptığı duvarınızı flood etmek oluyor. ama sorunuzun cevabı, evet, biri başkasını eklediğinde böyle bir kelime kullanıyor. ama adet değil.

tanımadığı kişileri arkadaş listesine ekleme durumu myspace'in aslında temeli oldu artık. ben de ayda yılda bir girdiğimde tanımadığım kişilerden birçok arkadaşlık talebi görüyorum. bunların bazıları spam olabiliyor, yani gerçek profil olmuyor.

tom riddle
1

mobil görünümden çık