boş işlerin insanıyım.

istanbul boğazında vapurdan denize atlasam nolur? takan olur mu beni? ya da para cezası mı öderim? hapse mi atılırım? balıklama ya da çivileme fark eder mi cezada? "e düştüm abijim" falan desem?

bi de bi kano alsam boğazda istediğim gibi cirit atamam heralde.. var mıdır bi yolu yordamı?

çok sıkılıyorum ben.

 

gecen de biri ya dustu ya da atladi eminonu-kadikoy vapurunda. hemen kaptana haber verildi. 2 dk sonra falan sahil guvenlik gecti yanimizdan. kurtardilar herhalde. kurtarilmak istiyor muydu onun da bilmiyorum. yazdim ama, faydasi olur mu, bunu da bilmiyorum :)

gadlemler

millet teknesiyle takılıyor valla o yüzden kano sıkıntı olmaz ama alabora olursun o rüzgarda akıntıda muhtemelen.

vapura gelince, ceza kısmını bilmiyorum ama vapur durur muhtemelen. baya da bir küfür yersin. şimdi düşününce, kesin bir yasa falan vardır, gereksiz yere halkı paniğe sürüklemek, kasti şekilde sirkülasyonu engellemek falan. şehir hatları özelleşti sanırım. emin olmamakla birlikte dava da açabilirler sana. ben beklerim burası türkiye.

barkopasa

deniz trafiği diye bir durum var. e-5'in ortasında oturmaya benziyor. kıyı şeritlerinde çevre kanununa göre yasak olan yerler var. buralarda girersen ceza yersin. ha muhtemelen yazmazlar arnavutköyde sürekli giriyorlar.

andy kaufman

boğazda deli akıntı var 15 dakikaya karadenizde bulursun kendini. bir de vapur'un motoru seni çekebilir belki, paramparça şarkısını söyleyebilme ihtimalin de olabilir yani.

darkredanger

kanoyla karadenizde değil marmara açıklarında bulursun. akıntı marmaraya doğru.

bunun dışında atlarsan sanırım kabahatlar kanunundan ceza yersin.

darknum

yok yok atlama sen ya motor felan çeker

snp_kubra

vapurun kıçına yakın bir yerden atlayıp kıyma olan bir gence dair efsane anlatılagelir ada vapurunda, gerçeklik payını bilemem.

zahmet
1

mobil görünümden çık