kod bilmeden html tabanlı websitesi yapmamı sağlayacak;
webpage maker dan başka hangi programları tavsiye edersiniz panpalar?
dreamweaver la kod bilmeden olur mu?


 

kod bilmeden web sitesi yapabileceğin bir sürü alan var.

joomla, wordpress, www.wix.com

ocanal

dw ile kod bilmeden olur, her şey hazır. css kullanımı da rahat. Yalnız dw'ın oluşturduğu kodları programcılar karman çorman buluyor ki senin pek de umrumda olmaz gibime geliyor :)

zamanla kodlara da aşina olursun zaten kurcalarken

kimlanbu

css ne demek?
joom,wordpress ne demek?

ben var bilmemek

frtcek

joomla wordpress hazır sistemlerdir. hiç bi haltla uğraşmazsınız kod vs. resim ekle menü ekle vs. basit.

cunku kardes degiliz

wordpress +1
wordpress siteni calistirabilecegin hazir bir sistem. blogspot gibi dusun. internette wordpress altyapisinda calisacak sekilde tasarlanmis siteler var, bedava olanlarini bulabilirsin. daha sonra bir domain ve hosting alacaksin (hosting in wordpress uyumlu olmasi gerekir) hosta wordpress altyapisini kuracaksin (google da nasil yapacagini arat). wordpress ile bir panelden sitenin icerigini kolayca degistirebileceksin. cok karmasik birsey degil, anlaman biraz zaman alir ama internette gerekli dokuman var.

perkele

wordpress iyidir blog tadında ama joomla öyle basit falan değil yani.

thugster

kod bilmeden bir şey yapman çok zor. yapsan da aşırı kısıtlı olur. yani dinamik sayfalar yapamassın.

neyse bunların en iyi çözümü wordpress ve joomla gibi open source yazılımları kullanmak. joomla veya wordpress sitesine girip indirmek boyutları en fazla 10mb.

eğer kendi bilgisayarında(local) de çalıştıracaksan, wamp server da kurman gerekli yani veri tabanının tutulacağı yer lazım. bunun için de(easyphp,wampserver,sqlyog) gibi programlar indirip kurabilirsin.

eğer benim zaten internette bir alan adım ve host um var dersen o da şöyle: internetten indirdiğin .rar ları açıp hostuna atıcaksın daha sonra da sitene girceksin ve ileri ileri diyerek ayarlamalar yapıcaksın.

veya

hosting aldığın firmanın sana verdiği hizmetler var bunlarda kolay kurulum kısımları var ve oradan moodle,wp, joomla kurabilirsin.

imkanlarını söyle olurları söyleyelimm

karaden
1

mobil görünümden çık