Efenim daha öncedne yazılmışmıdır bilemedim. Firefox 2.0.0.13 kullanıyorum. lakin gel gör ki bu firefox son günlerde şöyle bir şey yapmaya başladı, hemen spesifik bir örnek vereyim.

örneğin sözlükte bir şey yazıp enter eyleyince pek güzel o başlığı getiriyor lakin ikinci kez bir şey yazıp enter veya getir dendiginde bir şey yapmıyor. f5 ile refresh sonrası yine ilk getir işleminde getirirken sonrakilerde hiç bir şey yapmıyor. var mıdır bilen, nedir ne değildir, nasıl çözülür. bu durum sözlük için değil bu tür arama işlemlerinin her birinde aynı. aynı sayfayı ietab ile açtıgımda gayet düzgün çalışıyor.


 

bu sorun cokca yazildi edildi, nedenini bilmiyorum. ben hic denk gelmedim.
belki firefox'u safe mode'da ba$latip (start-all programs-mozilla firefox altinda) tum ayarlari sifirlamak i$e yarayabilir.

sourlemonade

Kullandığın eklentilerin hepsini devredışı bırak ve sonra tektek aktifleştirerek dene.Büyük ihtimal bir eklenti kaynaklıdır.

edip

sadece 2.0.0.13'te değil, benim takip edebildiğim kadarıyla 2.0.0.9'dan (ve hatta belki de daha öncesinden) beri süregelen bir sorun bu. eklentileri falan da kaldırıp denedim olmadı. uğraşmayı bıraktım ben de.

gxix

onun firefox ile alakasi yok. realplayer in son surumunu"real player 11 golden" yukleyip guncellestirdiginde bu uyumsuzluk ortaya cikiyor. realplayer i uninstall ettiginde sorun da duzelecektir. realplayer i hala kullanmak istersen 10 surumunu kullan, o hala saglam.

edit: bu degisikligi yaptiktan sonra calisip calismadigini bana bildirirseniz sevinirim.

egotm

dönüt veriyorum. real player ın son sürümünü kaldırmak problemi çözdü. büyüksün hocam :)

teletabi

Berhudar ol evladim :) bunu firefox basligina da yazarsan, diger kullanicilari da bilgilendirmis olursun, cennette 3 hurilik sevap yerine geciyormus bu iyilik :P

egotm
1

mobil görünümden çık