arkadaşalar sahibinden com'dan bir telefon almak üzereyim. ama aklıma bikaç şey takıldı. ürün normal rayicinin 100 lira kadar altında, artı ilan sahibinin yaklaşık 20 kadar ilanı olmuş daha öncelerden. ama olumlu olumsuz hiç yorum almamış bi ilanlardan. ilan linkini ekliyorum. sizce güvenebilir miyim? alırsam ptt kargoyla gönderecek telefonu :s

www.sahibinden.com


 

(bkz: 404 not found)
link yok :D

Her Yer Kara

unutkanlık işte :D

ilkinci

kargoyla alıcaksan alma cok net. sahibinden de ki en büyük dolandırıcılık yontemi babam yollasana güvenmem artık sahibinden de. get açarsa aynı fiyattan al oyle olunca araya sahibinden giriyo bi sorun olursa paran garanti sonucta. veya once telefon sonra para şeklinde yap.

rurouni

valla şu adreste de baya eleştirilmiş pttkargo. sanırım get olmadan alışveriş yapılmaz. çünkü ptt kargo ile gelen ürünü açıp kontrol edip, bu ürünü almak istemiyorum dediğiniz anda kargo görevlisi ürünü açtınız almak zorundasınız diyormuş :s
farklı tecrübeleri ve bilgisi olan varsa görüşlerini almak iyi olabilir.
edit: forum.donanimhaber.com

ilkinci

adamı ara. aynı şehirdeyseniz git gör öyle al. değilseniz o şehirde olan bir tanıdık vardır muhakkak. ona yolla parayı. alsın sana göndersin.

lorenzen

@lorenzen
ben ist o ankara. başkasına aldıramam telefon bilindik bi telefon değil. benim alıp kotrol etmem gerekir belki sahtesini gönderir.

@rurouni
get açıyor. başıma ne gelecek bilmiyorum ama faturası varmış. onu da göndermesini aksi halde alamayacağımı mesaj atacağım. bakalım ne olacak.

ilkinci
1

mobil görünümden çık