stajımı yapacağım yer çorlu oldu. nedir ne değildir ne yapılır nerde gezilir bi aydınlatıverin a duyurucular?




 

Tekstil icin mi panpa

kreider

Dibinde Silivri var. Yaz zamanı tadından yenmez. Yaşadım, biliyorum :)

jesterdvine

Silivri-Tekirdağ Marmara Ereğlisi-Sultan Çiftliği yazın kaçacağınız yerler..Ben de o civarda çalışıyorum (Lüleburgaz'da yaşıyorum ama..) Edirne ve Lüleburgaz'da bir nebze Çorlu'ya nazaran daha iyi (bence) haftasonu orada kalacaksanız Edirne-Kıyıköy'ü de gezi planlarınıza dahil edebilirsiniz.. Nerede staj yapacaksınız bir de?

oligomer

@kredier hema makine panpa
@foto teşekkür ederim
@oligomer hema makine, çerkezköy de imiş. 30 dk imiş çorlu'ya. kıyıköy kaç dk çorluya?

dieselsingle2

çok çok çok beklentin yoksa eğer
(bkz: subanallah kardeşim ibretlik bir yer)

Her Yer Kara

Kıyıköy Çorlu'dan en fazla 1 saat tutar..Ama bir hafta sonu en azından bir günlüğüne de olsa kaçmaya bak derim, sakinlik ararsan tabii ki..Hema makine ağır sanayi diye biliyorum, muhtemelen unv stajı yaparsın..Allah kolaylıklar versin.. master@doruk.net.tr den ulaşıver bana, Çorlu'ya geçersem iletişiriz görüşürüz :-)

oligomer

trakya'yı gezebilmen için ideal bir yerde staj yapacaksın. boş günlerinde edirne, kırklareli ve tekirdağ'ın tüm ilçelerine, istanbul'un da silivri ve çatalca ilçelerine gidersen trakya'yı öğrenirsin. alkol tüketiyorsa şaşıracağın fiyatlarda kendine güzel içki masaları kurabilirsin trakya'da. bir de tekirdağ'ın kiraz, silivri'nin yoğurt, edirne'nin kırkpınarı'nı kaçırma. trakya insanından çekinme, açık ve net olarak yaklaş yeter.

skplgl

divan otel'i çorlu'ya otel açtı.
çinili fırın'da lahmacun ye.(beşiktaş balmumcu'da şubeleri var.)

skplgl
1

mobil görünümden çık