son 1 aydır güç kaynağından cızırtıya benzer sesler geliyordu ama 2gündür bu sesler çok arttı. özellikle uzun süre oyun oynadığımda daha da artıyor. ilginç bir ses loading yaparken kesilebiliyor yada tam tersi loadingde artıyor.Bilgisayarda yaptığım işlere göre tepki veriyor çok ince cıyık cıyık bi ses :) ... Güç kaynağı Raidmax marka 430watt. Sizce cortlamış mı bu tamir edilirmi ? ne yapmalı ne etmeli üstadlar ?




 

hemen bilgisayarını kapat ve güç kaynağını değiştir bence.

point me at the sky

dünyanın parası şimdi bir power supply birde kıbrıstayım ben ya. sorun neyden kaynaklanıyor tamir edilme şansı yokmudur arkadasım hic ?

sabor

sesin fandan gelmediğinden emin olun. fanı çok kısa süreliğine durdurup sesin kesilip kesilmediğine bakın. ayrıca güç kablosunu iyice oturtun. iyi oturmadıysa ark yapıyor olabilir. ses kesilmiyorsa fazla ömrü kalmamış demektir. genelde trafolar ses yapar vızıltı gibi.

somekindofdevil

fan sesine pek benzemiyor ama deneyim yine de nasıl durdurucam powersupply fanını bilmiyorum ama? Birde yaklaşık 1 saattir nette takılıyorum öyle bilgisayarı yoracak birşey yapmadan ses kesildi. ama oyuna girsem yarım saat oynasam yine artacak ses. Isı sorunu var yani bariz bir şekilde. bunla ilgili bi tamir falan göremezmi sizce

sabor

Kasaya vurunca geçiyor mu?

vexations

ekran kartından gelmiyor direk supply içinden geliyor ses. Kasaya vurdum valla direk türk mantığı kardeş ama geçmedi :D

sabor
1

mobil görünümden çık