7 liraya ledli bir kitap okuma camı aldım amma velakin ürün elime ulaştığında ekranı çatlak haldeydi. Şimdi bununla ilgili yapmam gereken işlemler nelerdir ? Gittigidiyordan araştırdığım kadarıyla iade sürecinde kargo parasını alıcı ödemek durumundaymış zaten 5 tl kargo parası verdim şimdi adamın ayıplı gönderdiği ve kırılmaması için hiçbir önlem almadığı ürüne 10 tl daha kargo parası veripte 22 liraya mı getireceğim 7 liralık siparişi ? Başına bu tarz bir durum gelenler ne tavsiye ederler, nasıl bir süreç izlemeliyim ? Kargoya gidip tutanak talebinde bulunmamın bir faydası olur mu Teşekkürler




 

gönderen kişi ben sağlam gönderdim derse suç kargo şirketine kalır. ve tutanak tutturmak için ürünü kargocunun yanında açmanız gerekti, sonradan tutmazlar. o yüzden sitelerde kocaman yazar, ürün geldiğinde imza atmadan önce kontrol ediniz diye. eğer hakikaten suçun satıcıda olduğunu düşünüyorsan gg müşteri hizmetlerine buraya yazdığının aynını yaz.

elalemin derdi

gg sana bir hazır mesajla dönecek. Aynı zamanda alıcıya da bu mesajını iletecek. Ben uğraşma derim. çünkü satış sözleşmesinde de eğer kargoyu getirenin yanında kontrol etmezsen, aldığın ürünü iade etmek istersen kargo ücreti sana aittir.

freewave

satıcıyla iletişime geç senden olumsuz yorum geleceği için bir çağresine bakmaya çalışır zaten aldığın ürün 2$ adam bu maliyette bir şey için olumsuz yorum almaktan çekinecektir.

fadiga
1

mobil görünümden çık