(kombi bacasız bu arada markası da protherm)

odada ki oksijeni tüketeceği için odada sürekli durmak sağlık açısından da kombinin güvenliği açısından da doğru değil. üstelik prosedür gereği kombinin olduğu odada sürekli açık kalacak bir havalandırma deliği olmalı, o odada nasıl oturabilirsiniz ki. o tesisatı yapan adam hiç söylemedi mi size bunları.


bacasız (hermetik) kombiler ortamdaki oksijeni tüketmez. o pencereden dışarı çıkan boru iki bölmelidir. bir tarafından kullanacağı havayı alır, bir tarafından gazı dışarı verir. kaçak maçak yoksa bir sıkıntı olmaz.


yatak odasında kombi mi olur? montajı yapan kişileri şikayet etmek gerek.


olmaz demeyelim siz yine tedbirinizi alin ama bahsettiginiz kombiler herhangi bir sorun durumunda gazi otomatik keser. ve @angelofdeath kombiler oksijeni disardan alir.


doğalgazı açtırmadan korbonmonoksit dedektörü alacağım ve cama menfez yaptıracağım. balkon mutfak vs. ne yazık ki müsait değil. elden geldiğince de odada fazla yatmamaya dikkat ederim.


balkon yoksa mutfağa hadi oda olmadı banyoya fln koydursaydınız, odada kombimi olur. bir kere gürültülü bi alet kombi yanmaya başladığında ses yapar rahat edemezsiniz.
