telefonumun modeli nokia 6700slide. bugün ansızın mesaj uyarısı vermemeye başladı. mesaj gelince titremiyor ses çıkarmıyor 1 yeni mesaj alındı yazısı vermiyor. gelen yeni mesajları gelen kutuma bakınca görebiliyorum ancak. hiçbir tercih seçeneğinde vermiyor uyarı. kapatıp açmak da çözmedi durumu, yardımınıza muhtacım, teşekkürler.




 

telefonunuz sessizde olabilir mi? ayarları kontor etmekte fayda var.

agzınıburnunudagıtıcam

mesaj parçalıysa ve de ilk partisi geldiğinde siz açıp bakmışsanız eksik haliyle mesaja, kalan kısımlar geldiğinde bu dediğiniz durum olabilir.

elalemin derdi

hiçbir tercih seçeneğinde uyarı vermiyor yani sesle bi sıkıntısı yok, onu geçtim 1 yeni mesaj alındı yazısı dahi çıkmıyor.

son 15 20 mesajdır böyle devam ediyor, parçalı mesajda 1 kereliğine olurdu sanırım bu durum.

rindane

yıldız kare 7370 kare yaparak format atın. ancak telefonda ne var ne yoksa silinir yedeklemeden yapmayın.

siypancak

format atmadan çözmenin bir yolu yok mudur? biraz bakındım internette, daha önce başına gelmiş birkaç kişinin daha nokia telefonlarda fakat çözüm göremedim hiç.

rindane

benim 5800'ımda mesajlar çok biriktiğinde böyle oluyordu. silin çok mesaj varsa düzelir büyük ihtimalle.

ufukcel

bendede aynı telefon var bi kaç kez kendi kendine melodiyi değiştirdi hafıza kartını bataryayı 1 2 saat birbirinden ayırmayı dene belki düzelir düzelmessede bi göster telefoncuya. yazılım hatasından kaynaklanıyodur muhtemelen.

eternal disgust
1

mobil görünümden çık