Diyelim ki bir film var ve bir çocuk intihar ediyor. bu sizi rahatsız eder miydi? yani rahatsız eder de mesela bi tepki gösterir miydiniz çocuğun psiklojisi bozulacak, olur mu böyle şey gibi. ve gerçekten de bozacağını düşünür müsünüz? peki çocuğun intihar sahnesi olsa ama çocuğun aslında intihar sahnesini oynadığını bilmediğini bilseniz durum değişir mi? çocuk dediğim de 5-6 yaşlarında. o yaşta çocuk intiharı düşünemez vb. şeyleri geçelim.

ha ayrıca böyle filmler biliyorsanız yazarsanız iyi olur. spoilerlı oluyor tabi ama olsun. mesela lilja 4-ever'da vardı benim aklıma gelen.
lat den ratte komma in'de de vardı sanki.

 

2-)lakpoştha pervaz mikonend filmin başındaymış intihar sahnesi.

hia

anti christ filminde de vardı, intihar şekline değil ama bir çocuğun intiharıyla ilk karşılaşmamdı, içim ezildi çok etkilendim..oyunculuktan bağımsız olarak bu gerçekle karşılaşmak kötü.

african rain

les diables adlı filmde küçük bir erkek çocuğu nezarethanede kendini asmaya kalkıyordu. tesadüfen gardiyan görüp kurtarıyordu ölmek üzereyken. oyuncu çocuğun psikolojisi bir yana izlerken ben kahrımdan ölmüştüm. müthiş etkilenmiştim.

girl in a coma

bu da sıpoylır olacak


le temps du loup da vardı ve aynen dediklerini düşünmüştüm, o rol o çocuğa nasıl ağır gelmedi diye.

kediebesi

o kadar uzağa gitmeye gerek yok, öyle bir geçer zaman ki dizisinde de intihar eden çocuk sahnesi vardı.

goldentitan

Aslında rahatsız edici bir sahe olsa da, sanatsal açıdan iyi şekilde çekilirse başarılı olabilir.
-spoiler-

intihar değil ama walking dead dizinin ilk bölümünde zombi olmuş ufak bir kız çocuğunun polis tarafından vurulma sahnesi var, bir yandan rahatsız edici olsa da yapımın cesareti ve sahnenin başarısından dolayı takdir etmiştim.

r_u_h

o sahneler hep pedagog eşliğinde çekilir. ayrıca türlü hilelerle oynayan çocuk ne olduğunu bilmez bile. yoksa çocuğun ailesi katiyen izin vermez oynamasına.

aliscan
1

mobil görünümden çık